Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav

Rihanna slomila srce bogatom Saudijcu: 'Dosta mi je muškaraca'

Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/8
03.06.2018.
u 13:51

Pjevačica je godinu dana bila u vezi s bogatašem Hassanonm Jameelom.

Nakon godinu dana veze Rihanna je odlučila nogirati dečka Hassana Jameela, a razlog zbog kojeg ga je ostavila nije se nimalo svidio njenom dečku milijarderu iz Saudijske Arabije.

Pjevačica ga je ostavila jer joj je dosadio, piše Metro. 

- Bila je to skladna i uspješna veza kojoj je došao kraj, Rihanni je jednostavno dosadilo. Naravno, njemu je srce slomljeno, ali to je ono što Rihanna obično napravi svakom muškarcu - slomi mu srce. Jednostavno joj je dosadio, događalo joj se to i u prijašnjim vezama. Jednostavno joj bude dosta muškaraca - rekao je blizak prijatelj pjevačice. 

Rihanna se trudila držati vezu s bogatašem Hassanom što dalje od javnosti, pa čak ni na društvenim mrežama nikada nije objavila njihove zajedničke fotke. 

1/11
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
14:10 03.06.2018.

slomila bi ti meni nesto drugo

DJ
djobu68
15:12 03.06.2018.

klasicna pjevacica a la Severina koja ne moze bez medijske paznje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije