Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno su bili 10 godina

Rijetke zajedničke fotke: Ovo je bivši suprug Nede Ukraden koji je od nje bio stariji 14 godina

Beograd: Petar Grašo i Tonči Huljić na snimanju Amig Showa
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/10
09.01.2023.
u 13:45

Milan je preminuo prije deset godina, a Neda nije otišla na njegov pogreb i Blic piše kako je kasnije objasnila da je morala čuvati unuke koje su tada bile male i zbog toga nije bila na posljednjem ispraćaju bivšeg supruga.

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica u regiji Neda Ukraden samo je jednom bila u braku. Pjevačica je deset godina bila u braku s redateljem Milanom Bilbijom, a upoznali su se kada je Neda imala 18 godina, a Milan je bio 14 godina stariji od nje i u tom braku su dobili kćer Jelenu. Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile zajedničke fotografije Nede i Milana iz perioda kad su bili u braku.

Milan je preminuo prije deset godina, a Neda nije otišla na njegov pogreb i Blic piše kako je kasnije objasnila da je morala čuvati unuke koje su tada bile male i zbog toga nije bila na posljednjem ispraćaju bivšeg supruga. O bivšem suprugu je govorila u nekoliko intervjua, a jednom prilikom je rekla kako je probleme u njihovom braku izazvala i njezina popularnost.

 


-. Smetala mu je količina moje slave i način na koji se nosim s tim. Mislio je kako slava šteti našoj vezi i da bi mi prioritet trebao biti dom, a ne odlasci na turneje. Uvijek se kaže da iza uspješnog muškarca stoji žena, a vidite iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak, vlastiti najčešće - rekla je prije nekoliko godina Ukraden. Iako su se rastali Neda i Milan su ostali u dobrim odnosima i pričala je o tome i jednom prilikom u emisiji IN Magazin.

- Imala sam jedan brak, i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije htio ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. Sa Jeleninim tatom sam čitav život održavala dobar odnos. Kad prestane ljubav, ne znači da moram da mrzim tog čovjeka. Sa ljudima koje sam voljela, a nije ih bilo mnogo, nastojala sam da te veze maratonski održavam. I kad sam vidjela da nema ništa od njih i kada mi je bilo jasno da će se ugasiti, ja sam to nekako održavala. Ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna - rekla je tada. 

VIDEO Ivana Knoll ispričala kakve je poruke dobivala od nogometaša: 'Nekoliko je igrača slalo...'

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar urok_eye
urok_eye
14:21 09.01.2023.

Beeee regiJon beeee regiJon breeee breee breeee

SB
sbb
16:33 09.01.2023.

Nek se uda za Manolica i nek se odsele negdje u Tunguziju, uglavnom daleko od Hrvatske

DU
Deleted user
17:01 09.01.2023.

A tko je dotična bakica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije