Velika obitelj

Rod Stewart u 66. godini dobio osmo dijete, sina Aidena

Rod Stewart
Pixsell
17.02.2011.
u 20:00

Supruga Penny Lancaster jučer je u Londonu rodila njihova drugog sina. Rock-pjevač iz prijašnjih veza ima šestero djece

Penny Lancaster, supruga pjevača Roda Stewarta (66), jučer je u Londonu rodila njihovo drugo dijete, sina kojem su dali ime Aiden. Rock-djedici to je osmo dijete, dok Penny prije braka s Rodom nije imala djece.

– Naš četverogodišnji sin Alistair bio je jako ljubomoran na djecu iz vrtića koja su imala braću ili sestre, stalno je prigovarao da se nema s kim igrati. Jako se oduševio kad smo mu rekli kako će dobiti društvo – rekla je prije nekoliko mjeseci 40-godišnja Penny. Njen suprug je saznavši za njenu trudnoću rekao kako mu je to sigurno posljednje dijete jer, ako ih bude imao još, morat će nastupati i sa 90 godina. 

Ključne riječi

Komentara 1

CU
cunt
21:54 17.02.2011.

a kaj da ti velim,,,,,vuk jebač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije