Optužbe

Roditelji tvrde da Liz Hurley od djevojčica radi mini-striptizete

'Actress and model Elizabeth Hurley arrives at the annual American Foundation for AIDS Research (amfAR) New York Gala at Cipriani's on Wall Street in New York February 8, 2012. REUTERS/Andrew Burton
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.09.2012.
u 19:33

Roditeljske udruge napale su glumicu tvrdeći da linija kupaćih kostima s njenim potpisom seksualizira djecu. Unatoč protestima, linija se odlično prodaje

Britanska glumica i dizajnerica Elizabeth Hurley (47) našla se na udaru roditeljskih udruga i organizacija zbog, kako smatraju, preizazovne linije kupaćih kostima za djevojčice s njenim potpisom. Tigrasti uzorak i zlatne kopče nisu primjereni curicama između osam i 13 godina, navode roditelji, a bune se i zbog poza u kojima djevojčice reklamiraju kostime. Jedan od malih modela, na primjer, drži obje ruke na bokovima, a pod opisom bikinija piše: "Odličan kostim za djevojčice koje žele izgledati odraslo." Sve je to izazvalo bijes roditelja koji su glumici poručili da seksualizira djevojčice i od njih radi mini-striptizete. Lizin glasnogovornik odgovorio im je da glumica nema namjeru promijeniti svoj dizajn.

– Kostimi se već četvrtu godinu odlično prodaju, a kupci nam kažu da ih njihova djeca obožavaju.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
22:18 17.09.2012.

i sama je takva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije