PONOVNO IZMIJENILI ZAVJETE

Romantični suprug iznenadio glumicu: 'A mislila sam da idemo u spa'

Salma i François
Foto: Instagram
1/7
30.08.2018.
u 09:05

- Ljeto je pri kraju, a najbolji trenutak bio je kad mi je suprug organizirao obnovu zavjeta. Nisam odjenula vjenčanicu jer mi je rekao da me vodi u spa - napisala je Salma pokraj fotografije na Instagramu.

Supruge glumice Salme Hayek François-Henri Pinault pun je iznenađenja. Francuski milijarder i holivudska zvijezda treći put su izmijenili bračne zavjete na intimnoj ceremoniji na otoku Bora Bora. 

- Ljeto je pri kraju, a najbolji trenutak bio je kad mi je suprug organizirao obnovu zavjeta. Nisam odjenula vjenčanicu jer mi je rekao da me vodi u spa - napisala je Salma pokraj fotografije na Instagramu. Nosila je običnu ružičastu haljinu, a oko vrata nosila je buket od cvijeća. 

Na drugoj fotografiji Hayek je bacila buket njihovoj 10-godišnji kćeri Valentini, i djevojkama pokraj nje. Salma i  François vjenčali su se u parizu 2009., a nekoliko mjeseci kasnije obnovili su zavjete u Veneciji. 

Pinault ima još troje djece: 20-godišnjeg sina Françoisa i 17-godišnju kći  Mathilde, koje je dobio u braku s Dorothée Lepère. U vezi s manekonokom Lindom Evangelistom 2006. dobio je sina Augustina Jamesa. 

Salma i François
1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije