Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi rekord

Ronaldo obara rekorde i van nogometnih terena, evo u čemu je sada postao najplaćeniji

Foto: Reuters
1/6
02.07.2021.
u 19:15

Napadač Juventusa, Cristiano Ronaldo popeo se na prvo mjesto najplaćenijih celebrityja na Instagramu.

Napadač Juventusa, Cristiano Ronaldo popeo se na prvo mjesto najplaćenijih celebrityja na Instagramu kada je u pitanju zarada od reklama na njegovom profilu, a se čelne pozicije skinuo je američkog glumca Dwaynea 'The Rock' Johnsona.

Napadača Juventusa na Instagramu ima 308 milijuna pratitelja pa tako za objavu reklame na svom profilu može naplatiti 1,6 milijuna dolara, objavila je objavila je marketinška agencija Hopper HQ koja se bavi marketingom na društvenim mrežama. Ronaldo u Juventusu zarađuje oko 30 milijuna eura godišnje što ga stavlja na listu jednog od najplaćenijih nogometaša na svijetu iako na leđima nosi 'već' 36 godina.

Dwayne Johnson koji se trenutno s 250 milijuna pratitelja nalazi na drugom mjestu za reklamu može naplatiti 1, 52 milijuna dolara, dok je na trećem mjestu pjevačica Ariana Grande koja sa svojih 248 milijuna pratitelja za reklamu može zaraditi 1, 51 milijuna dolara.

Još jedan nogometaš koji se nalazi na listi je i Lionel Messi kojeg prati 224 milijuna pratitelja, a njegova zarada od reklama iznosi oko 1,1 milijuna dolara.

Podsjetimo, Ronaldo se nedavno našao u središtu drame kada na konferenciji za novinare uoči utakmice Eura, maknuo dvije boce Coca- Cole što je kompaniju 'koštalo' četiri milijarde dolara, a na početku karijere, kada je još gradio svoj brend, upravo je zahvaljujući toj kompaniji zaradio pozamašnu svotu novca, pa su mnogi njegov potez prozvali licemjernim.

Komentara 1

Avatar Lutkica.
Lutkica.
19:49 02.07.2021.

kako je sladak na ovoj fotki...salje pusu svojim obozavateljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije