Ljubavni patnik

Ronan Keating propio se i smršavio od boli zbog razvoda

Ronan Keating
Pixsell
24.05.2012.
u 12:31

Pjevač grupe Boyzone i supruga Yvone obznanili su da se rastaju u travnju, a on od tada ne prestaje piti alkohol te i ne pomišlja na druge žene

Pjevač Ronan Keating, najpoznatiji kao pjevač grupe Boyzone, još se nije oporavio od razlaza sa suprugom Yvonne s kojom je bio 14 godina u braku. Štoviše, teško se nosi sa situacijom i odao se porocima.

– Ovo su mi najgori mjeseci u životu. Jako sam smršavio. Puno trčim i radim, ali ništa ne jedem nego cijelo vrijeme utapam tugu u alkoholu – rekao je 35-godišnji Ronan za Daily Mirror.

Pjevač je trenutno u Cannesu gdje promovira svoj film "Goddess", a ni tamo ne prestaje pričati o svojem razvodu.

Da se razvodi, par je obznanio u travnju i to su objavili na svojim profilima na Twitteru. Ali o njihovu prekidu počelo se pričati još lani u prosincu kada je u medije isplivala njegova preljubnička dvomjesečna veza s francuskom plesačicom Francine Cornell koju je upoznao 2010. godine.

Ronan i bivša supruga Yvonne poslije turbulentnih dana božićne praznike proveli su skupa radi svoje troje djece Jacka (13), Marie (11) i Ali (6), i svi su mislili da će se supruzi pomiriti, ali nisu.

A o novoj ženi Ronan i ne pomišlja pa kaže:

– Ovaj mi je razlaz neizmjerno bolan. Trenutačno sam potpuno sam te i ne pomišljam na druge žene. Spojevi i zaljubljivanje zadnja su mi stvar na pameti, pomisao na njih čak me i plaši.


Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:18 24.05.2012.

izgleda kao da mu je majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije