Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova serija

Ruža vjetrova: Suvremeni Romeo i Julija
 na splitski način

anja
RTL
26.08.2011.
u 13:22

Anja Alač i Matko Kenšaurek protagonisti su serije “Ruža vjetrova” koja počinje u ponedjeljak na RTL-u.

U ponedjeljak u 20 sati svakako budite uz program RTL Televizije jer počinje prava oluja, vremenska i ona najburnijih emocija. Okosnica nove dramske serije “Ruža vjetrova” ljubavna je priča dvoje mladih iz različitih podneblja i sasvim drukčijih obitelji. Djevojka je Ines Matošić (Anja Alač), mlada i energična kći cijenjene splitske odvjetnice, a mladić je Marko Odak (Matko Knešaurek), nasljednik očeva poslovnog carstva, utemeljena na sumnjivim ugovorima. Njihov prvi susret rezultira kobnom privlačnošću, kojoj se oštro protive i jedna i druga obitelj... Prva je to serija nakon niza godina koja se snima u Splitu, gdje je podignut studio na 900 četvornih metara.

– Svi smo znatiželjni vidjeti i čuti reakcije gledatelja! Serija je izazov po sebi. RTL Televizija odlučila se snimati na moru, što je meni bio jedan od jakih motiva da sudjelujem – kazao je Frano Lasić, jedan od 21 glavnog glumca telenovele za koju je scenarij tri godine pripremao Dinko Paleka, ujedno i producent projekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije