Otkrili su i razlog

S HRT-a javljaju kako su ovu subotu prisiljeni otkazati emisiju showa 'Zvijezde pjevaju'

Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
31.03.2022.
u 17:03

Tako će treća epizoda u kojoj će se sedam parova natjecati u izvedbama pop i rock pjesama emitirati 9. travnja u 20:10 na Prvom programu - poručili su s Prisavlja.

U subotu u 20.10 sati na Prvom programu HRT-a trebala se prikazivati treća emisija showa "Zvijezde pjevaju", ali s HRT-a je danas stigla vijest kako je emitiranje otkazano.

- Zbog bolesti, ove smo subote, 2. travnja, prisiljeni otkazati novo izdanje showa "Zvijezde pjevaju" te ga odgoditi za tjedan dana. Tako će treća epizoda u kojoj će se sedam parova natjecati u izvedbama pop i rock pjesama emitirati 9. travnja u 20:10 na Prvom programu - poručili su s HRT-aAntun Ponoš i Lara Antić Prskalo napustili su show u prošloj emisiji, od gledatelja i emisije oprostili su se na kraju izvodeći još jednom svoje viđenje poznate pjesme "Ring of Fire". Antun je rekao da će napokon moći nastaviti živjeti normalno i da mu nitko nije spomenuo nuspojave ove emisije. Lara se zahvalila orkestru, predivnoj publici, cijeloj produkciji i svima koji su brinuli o njima, te Antunu s kojim joj je bilo lijepo raditi.

Zvijezde i njihovi glazbeni mentori imat će dovoljno vremena da do sljedeće subote svoje izvedbe dovedu do savršenstva kako bi očarali žiri u kojem ove godine sjede Danijela Martinović, Zorica Kondža, Marko Tolja i Jurica Pađen. Sedam parova je ostalo u borbi za titulu najboljeg, a ti parovi su Iva Jerković i Ivo Amulić, Marina Orsag i Ivana Kindl, Areta Ćurković i Goran Bošković, Marko Braić i  Gina Damjanović, Mario Kovač i Lu Jakelić, Maja Ciglenečki i Stjepan Lach  te Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.

VIDEO Akademija htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon incidenta: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

 

Ključne riječi

Komentara 10

PR
prajdali100
20:30 31.03.2022.

Yupiiiiii . Valjda će biti kakav dobar film.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:26 31.03.2022.

I ne vracajte se

Avatar drug Joža
drug Joža
18:20 31.03.2022.

"Ples sa *zvijezdama" ***ime je simbolično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije