KOMPLIMENTI

Salma Hayek (57) raspametila je obožavatelje novom fotografijom u kupaćem kostimu: Ti si savršena

Foto: Instagram
1/8
26.08.2024.
u 22:15

U samo 14 sati od objave ova fotografija je dobila preko milijun lajkova te brojen komentare u kojima se obožavatelji dive njezinoj raskošnoj figuri

Glumica Salma Hayek Pinault (57) još uvijek uživa u odmoru i redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu  ''Žuti bikini + bijela kosa = savršena kombinacija za Ibizu'', napisala je glumica uz novu fotografiju snimljen dok je pozirala a jahti. U samo 14 sati od objave ova fotografija je dobila preko milijun lajkova te brojen komentare u kojima se obožavatelji dive njezinoj raskošnoj figuri. "Ti si savršena. Prelijepa si. Ovo je čisto savršenstvo. Predivna", bili su neki od komentara ispod objave. 

Podsjetimo, prije par tjedana Meksikanka se još jednom pohvalila svojom raskošnom figurom u bikiniju. Odmarala je na ležaljci u bazenu, a njezine bujne grudi došle su do izražaja u zelenom kompletu. - Čekam kolovoz - napisala je u opisu fotografije, no njezine pratitelje definitivno nije bilo briga koji je mjesec.  - ''57, a i dalje je jedna od najseksi žena na svijetu!'', ''Bože moj...'', ''Sama ljepota'', ''Mamita!'', ''Ti jednostavno ne stariš... Kao vino'', ''Nemam riječi'', samo su neki od komentara njezinih vjernih obožavatelja.

VEZANI ČLANCI

Salma je u sretnom braku sa 61-godišnjim francuskim biznismenom Francoisom-Henrijem Pinaultom, a vjenčali su se 2009. godine u Parizu. Ovaj par dobio je kćer imena Valentina Paloma 2007. godine. - Nema riječi kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji još niste, nemojte nikad odustati. Prisjećanje na jedan od najboljih dana u mom životu - nedavno je napisala atraktivna Salma. Prije godinu dana pisalo se i kako glumica gradi kuću na jednom našem otoku. Arhitekt Amer Tanović rodom  iz Mostara, a zadnjih 17 godina živi i radi u New Yorku gostujući u podcastu "Sredinom" pričao je  kako gradi kuću za jednu hollywoodsku glumicu i to na jednom otoku u Hrvatskoj.

Riječ je bila o Salmi Hayek koju je Lijepa naša očito očarala dok je u Istri snimala film "Čuvaj me s leđa", a kada je prihvatio ovaj projekt Tanović nije bio svjestan kako ga je angažirala slavna glumica. -  Nisam je ni prepoznao, ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni tko su - ispričao je Amer u podcastu. Istaknuo je kako je Salma jako ljubazna osoba i suradnja s njom je ugodna, a nije otkrio na kojem našem otoku glumica gradi kuću i tek je natuknuo kako se radi o otoku na kojem joj ne trebaju tjelohranitelji, i nitko je ne fotografira i može u miru šetati i uživati.

VIDEO Mrle o zdravstvenim problemima: 'Tajio sam to, moram na operaciju'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije