Opaka glumica

Salma Hayek: Srpski specijalci naučili su me pucati

salma hayek
Foto: Big Pictures/PIXSELL
1/3
08.11.2013.
u 12:25

Iako smo je u filmovima već vidjeli s oružjem u ruci, ova latino ljepotica kaže da su je upravo srpski specijalci naučili pucati

Salma Hayek svoj je posljednji film "Everly" snimala u Srbiji, a iako smo je u filmovima već vidjeli s oružjem u ruci, ova latino ljepotica kaže da su je upravo srpski specijalci naučili pucati.

Tijekom snimanja filma naučila je rukovati sa 20 različitih vrsta oružja, a na početku snimanja imala je manju nezgodu.

Kada je ispalila metak, trzaj ju je bacio na zemlju.

– Tijekom obuke stekla sam rutinu u rukovanju različitim oružjem. U jednom trenutku zgrabila sam pušku, repetirala je i rekla: "Poigrajmo se". Niste me nikad vidjeli ovakvu. Zaista sam opaka u filmu – ispričala je 47-godišnja glumica.

>>Ljepotica u susjedstvu: Salma Hayek je u Beogradu

>>Salma Hayek: Stalno balansiram na granici debeljuce i seks-bombe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije