Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska tragedija

Samardžić progovorio o smrti sina, a pred kamere je prvi put stala i njegova supruga Maja: 'Njoj je bilo najteže'

Beograd: Bajaga najavio Leskovačku roštiljadu
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/5
30.08.2023.
u 11:10

Željko Samardžić održao je koncert na Sustipanu i oborio rekord posjećenosti, a prvi put je za hrvatske medije progovorio i o preranoj smrti svojeg sina

Željko Samardžić jedan je od najomiljenijih regionalnih glazbenika, a to je još jednom dokazao na koncertu u Splitu koji je nedavno održao. Samardžić je održao koncert na Sustipanu i oborio rekord posjećenosti, a prvi put je za hrvatske medije progovorio i o preranoj smrti svojeg sina.  Tuga i praznina za troipolmjesečnim sinom Zlatkom, kaže pjevač, zauvijek ostaju.

- Pa teško je to, mladom čovjeku je to drugačije. Možda je mojoj supruzi Maji to najteže palo, s obzirom da je ipak majka i nosila je to dijete. Naravno, ja sam tu odmah pored nje i svake godine u isto vrijeme bodrimo jedno drugo, koliko bi bilo godina da je sad i tako. To je bio sin, muško dijete, ali što ćeš, to je život. Ima raznoraznih tragedija kod ljudi. Najbolnije su one kad dobijete dijete i poslije 18-te, 20-te godine strada u nekoj prometnoj nesreći zreo čovjek. Svakakvih slučajeva ima, ne daj Bože nikome -  rekao je Željko za IN magazin.

Nedugo nakon obiteljske tragedije, zamalo je i on izgubio život. Naime, Željko je početkom rata slučajno ranjen u Mostaru, nakon čega se s obitelji preselio u Beograd.

Foto: Promo

- Bilo je jako teško, mislim poslije svega onoga što ste stekli u životu, odjednom ste sve izgubili i krenuli smo sa 200 tadašnjih maraka, došli u Beograd i krenuli smo od nule. Ja sam pjevao po lokalima, restoranima, ljudima se to dopalo i s vremenom sam došao do pokojne Marine Tucaković i njenog supruga Fute, uradili su mi jedan divan album - dodao je Željko kojeg na njegovom putu iz sjene već desetljećima prati supruga Maja koja se ne voli eksponirati. Ipak, kamere IN magazina prvi put Samardžićevu suprugu s kojom je u braku već 45 godina snimile su u Splitu.

- Ja sam se oženio mlad, s mojom Majom sam dobio troje djece, četvero, jedan nam je sin nažalost preminuo kao mala beba. I imam sad četvero unučadi. Mogu reći da bih ponovo sve uradio. Meni je sve to kako treba i negdje se i poštujemo i volimo i imam osjećaj da što smo stariji, da smo sve bliži - rekao je glazbenik.

Foto: IN magazin/Screenshot

Pred kamerama je ispričao i novosti o svom zdravlju i priznao kako posljednjih 10 godina uzima terapiju za štitnjaču.
- Pa to sam stabilizirao zato što redovito uzimam terapiju. Najgore je kad ne uspostavite dijagnozu na vrijeme pa ne znate što je, ali odete endokrinologu, izvršite pregled i krvnu sliku. Sad je sve ok - rekao je mnogima omiljeni glazbenik.

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu


 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
13:46 30.08.2023.

A kaj su to regionalni glazbenici? Rodbina od ovih iz trulog lišća?

YE
Yeah
11:53 30.08.2023.

Jel neki od primljenog c-piva ili sto je uzrok??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije