Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundek fest

Sandi Cenov i Zlatko Pejaković rasplesali publiku na Bundeku

bundek fest (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
08.09.2013.
u 16:37

Drugog dana ovog jesenskog festivala u dobroj galzbi uživalo je 10 tisuća posjetitelja. Večeras na pozornici Bundek festa nastupaju Marijan Ban i Jura Stublić.

U subotu navečer drugu večer Bundek festa otvorio je Sandi Cenov. Njegovi obožavatelji dva satu su s njim u glas pjevali hitove \"Malena\"; \"Sunce moje to si ti\", \"branka\", \"Večera s doručkom\"...

Sandi nije skrivao oduševljenje atmosferom i zahvalio se publici na svim lijepim osjećajima koje je doživio na koncertu, te naglasio kako mu je velika čast ponovno pjevati u svome gradu. Nakon Sandija na pozornicu je došao Zlatko Pejaković a koncertna atmosfera doživjela je svoj vrhunac kada su Bundekom počeli odzvanjati Zlatkovi hitovi \"Neću\", \"Misli svatko da je meni lako\", \"Siromah sam, nije me sramota\", \"Zelene oči\" i brojni drugi hitovi. U Sandijevom i Pejakovićevom nastupu uživalo je deset tisuća ljudi.

Večeras na pozornici Bundek festa nastupaju Marijan Ban i Jura Stublić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije