Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala nezgoda

Sandra Bagarić skrivala se ispod maske Majke Zemlje: Mrak je bio na probi, zakoračila sam u prazno i pala

Foto: RTL
1/6
25.04.2022.
u 20:50

Kostim je veliki i pun materijala te je amortizirao udarac, a globus je bio zaštitna kaciga koja je sačuvala glavu, opisala je Sandra.

U showu 'Masked Singer', u kojem je prošli tjedan svoju masku Kiborga skinula poznata blogerica i influencerica Andrea Andrassy i svojim nastupom na noge podignula i rasplesala publiku, gledatelje je u novoj epizodi iznenadila Majka Zemlja. Naime, ispod jedne od najljepših kreacija dizajnera Juraja Zigmana skrivala se operna pjevačica Sandra Bagarić.

-  Moj prepoznatljivi glas je skoro pa nemoguće sakriti, kad idem na plac, bez šminke, sa sunčanim naočalama i repićem, tete na placu me prepoznaju po glasu, a na kraju krajeva trideset godina radim na prepoznatljivosti svoje osobnosti - rekla je Sandra Bagarić o svom sudjelovanju u showu za 24 sata

Njezin genijalni kostim bio je inspiriran  'zelenom livadom', lajtmotivom iz mjuzikla 'Jalta, Jalta' u kojem igra i Sandra Bagarić, a bile su potrebne posebne vještine za kretanje u ovakvom kostimu, a tijekom jedne probe zbog krive procjene Sandri se dogodila i manja nezgoda. 

- Vidljivost ispod maske je vrlo ograničena, mrak je bio na probi, zakoračila sam u prazno i 'ljosnula'... Kostim je veliki i pun materijala te je amortizirao udarac, a globus je bio zaštitna kaciga koja je sačuvala glavu. Dva dana su me boljeli mišići, a lagana masnica na koljenu koja mijenja boje je suvenir iz emisije. Al’ na mlado je pa će proći. Imam anegdotu za sjećanje - rekla je operna pjevačica koja će nastaviti gledati show jer ni ona ne zna tko se krije ispod ostalih maski. 

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: Napravila sam prve korake u sedam godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije