ODMOR IZ SNOVA

Sandra Elkasević u rukama je držala opasnu životinju: Kao što se vidi po mom izrazu lica bila sam jako hrabra

Foto: Instagram
1/9
16.10.2024.
u 14:30

Nakon što je podijelila brojne idilične fotografije s otoka Bora Bora koji je okružen  lagunom i koraljnim grebenom, sada je podijelila i jednu fotografiju na kojoj u ruci drži ražu.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, naša proslavljena atletičarka Sandra Elkasević uživa u odmoru na Bora Bori sa suprugom i trenerom Edisom Elkasevićem. Nakon što je podijelila brojne idilične fotografije s ovog otoka koji je okružen  lagunom i koraljnim grebenom, sada je podijelila i jednu fotografiju na kojoj u ruci drži ražu. 

- Ovo je GIGI, moja najbolja morska prijateljica. Ovo je prvi puta da sam se usudila zagrliti jednu ražu, ali kao što se vidi po mom izrazu lica bila sam jako hrabra. Miss G,  zašto si toliko posebna! - napisala je Sandra na Instagramu držeći u rukama ribu čiji ubod može biti vrlo bolan i potencijalno opasan. Romantične trenutke s ovog odmora Sandra dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a fotografija sa suprugom izazvala je mnoštvo pozitivnih reakcija.

VEZANI ČLANCI

Na njoj Sandra i Edis zajedno poziraju na otoku imena Piti Aau, a vlasnica brončane medalje s recentnih Olimpijskih igara u Parizu uz nju je napisala: - Ponosni vlasnici crnog bisera. Ovaj dragulj Tihog oceana stvara se u Crnousnoj bisernici (Pinctada Margaritifera), koja nastanjuje lagune Francuske Polinezije. Njihova rijetkost je ono što ih čini toliko vrijednima - stoji u opisu objave. - "To legende", "Uživajte", "Zadivljujuće", "Prekrasno" - neki su od komentara Sandrinih pratitelja. Naša atletičarka zatim je objavila još jednu fotografiju, ovaj put iz noćnog izlaska. Na njoj pozira sama u večernjoj haljini, a u opisu je znakovito napisala:

GALERIJA Vruće fotek! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjaka tijekom godina

1/43

- Zabava kao da sutra ne postoji - uz plesni emotikon. - "Apsolutno prelijepa", "Seksi" - pohvalili su njezin izgled obožavatelji. Inače, naša proslavljena atletičarka prije desetak dana je već objavila sliku sa svojim suprugom Edisom.  Uz sliku objavila je i dirljiv status. -  Trenutci s tobom, To je kada bih željela da mogu zaustaviti vrijeme, napisala je uz fotku, te otkrila da su, kada je slika nastala, bili na egzotičnom putovanju na Tahitiju.

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
14:58 16.10.2024.

Onog dečka (Steve Irwin) koji se slikao sa divljim životinjama, krokodilima, zmijama, probola je raža kroz srce, na mjestu mrtav. Znači raže nisu igračka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije