daleko od Hrvatske

Sandra Perković otputovala na romantično putovanje s Edisom, otkrila gdje slave 10. godišnjicu ljubavi

Foto: Instagram
1/7
31.01.2022.
u 11:28

– Nek je nama ovako svaki dan – napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj oboje dotjerano poziraju u predvorju hotela

Naša najtrofejnija atletičarka Sandra Perković (31) protekli je vikend obilježila 10. godišnjicu ljubavi s trenerom Edisom Elkasevićem (38). Sandra se obožavateljima javila fotografijom iz Sarajeva na kojoj se ljubi s Edisom ispred spomenika Vječna vatra, a potom je svojim obožavateljima otkrila i da su se za godišnjicu odlučili počastiti romantičnim putovanjem u toplije krajeve. Sandra i Edis 10 godina veze odlučili su obilježiti putovanjem u Dubai.

– Nek je nama ovako svaki dan – napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj oboje dotjerano poziraju u predvorju hotela. 

Foto: Instagram

Odmah po dolasku posjetili su izložbu Expo 2020, a potom se počastili i večerom u poznatom japanskom restoranu Nobu.  Njihovo osoblje iznenadilo ih je desertom koji je bio poslužen na tanjuru na kojem je bilo ispisano 'Sretna godišnjica'. 

Foto: Instagram

Inače, Sandrina objava koju je posvetila Edisu u povodu ove važne obljetnice oduševila je njezine pratitelje na Instagramu. 

"HVALA TI što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik!
HVALA TI što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.
HVALA TI što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći.
HVALA TI što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!
HVALA TI na svemu JEDINI MOJ! Sretnih nam 🔟. godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do STOTKE. Volim te", poručila je Perković. 

Inače, Sandra poprilično čuva svoj privatan život, a nedavno je u velikom intervju za RTL.hr  otvorila dušu i progovorila o ljubavi s Elkasovićem. Otkrila je i osjeća li pritisak oko potencijalne svadbe. „Mi smo definirani par, hoće li se to u nekoj skorijoj budućnosti dogoditi – vjerojatno i hoće. Gledamo prema tome, prvi put smo možda i pričali o tome, ali to nije stvar koja mene opterećuje. Ne živim s opterećenjem društva. Mladi smo, zdravi, živimo život i volimo se više od 80 posto parova koji imaju prstenje, djecu... Kad poželimo napraviti sljedeći korak – on će se dogoditi. Ne volim ništa isforsirano, a najmanje bih voljela da je to isforsirano", kazala je Perković. 

VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije