survivor

Sanja je prva napustila show, a sada otkriva: 'Bolest je ostavila posljedice, teško sam podnosila glad'

Foto: Nova TV
1/8
22.03.2022.
u 19:53

"Da se mogu vratiti unazad, pokušala bih stisnuti zube i ostati malo duže, iako sam svjesna da zbog spomenutih zdravstvenih problema ne bih izdržala još dugo" izjavila je, te dodala da joj je velike probleme stvarala glad.

Nakon što je napustila show Survivor, natjecateljica Sanja Močibob otvorila je dušu i otkrila zašto joj je bilo teško sudjelovati u ovom realityju. 

"Nitko ne želi prvi napustiti show u kojemu se natječe, međutim kandidati su ispoštovali moju želju da budem nominirana. Ta želja je bila motivirana prvenstveno iz zdravstvenih razloga, pošto su dva preboljela COVID-a ostavila posljedice zbog kojih fizički nisam bila u najboljoj formi", rekla je Sanja za Dnevnik.hr.

"Da se mogu vratiti unazad, pokušala bih stisnuti zube i ostati malo duže, iako sam svjesna da zbog spomenutih zdravstvenih problema ne bih izdržala još dugo" izjavila je, te dodala da joj je velike probleme stvarala glad.

"Mislila sam da ću bolje podnositi glad, međutim peti, šesti dan sam osjetila totalni pad energije i snage. Najteže mi je palo upravo gladovanje i klima, koja je meni osobno bila nepodnošljiva",

Podsjetimo, nakon uzbudljive epizode 'Survivora'  – u kojoj su gledatelji imali prilike vidjeti ishod izazova za plemenski i osobni imunitet te duela za ispadanje između tri kandidata – show je napustila Sanja Močibob. U izazovu za plemenski imunitet s tri boda razlike pobjedu je izborio crveni tim, a odmah nakon toga za plavi tim je uslijedila igra za osobni imunitet. Deset članova plavog tima natjecalo se tko će najdulje balansirati s kockama, a izazov je pokazao da najmirniju ruku ima Viktor koji se tako spasio od potencijalnih nominacija.

Kandidati su se zatim uputili na Plemensko vijeće, na kojemu je svaki član plavog tima morao nominirati osobu koju smatra najslabijom karikom, a najviše glasova uvjerljivo je skupila Sanja koja je otpočetka imala poteškoća s prilagodbom na život na otoku. 

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije