Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda serije 'Pitanje časti'

'Sanjam o ulozi u hororu, ali šanse su mi male jer u Turskoj se snimaju samo komedije'

Dilara
14.08.2016.
u 15:48

Glumica koja u sapunici “Pitanje časti” igra prepredenu Pelin otkriva kako je htjela biti pjevačica poput svog oca opernog pjevača te je željala snimiti svoj album.

Mnogim gledateljima lik Pelin u “Pitanju časti” nije drag, a tumači je Dilara Öztunç, koja u seriji glumi uz Kadira Doğulua, Neslihan Atagül i Jujusa Emre Jildrimera.

Glumica je svjesna da gledatelji baš ne vole njezin lik, no ona za to ima objašnjenje:

Strast prerasta u opsjednutost

– Pelin je jako zaljubljena. Trči ususret ljubavi, ali ona joj nije uzvraćena pa se strast pretvara u opsjednutost. Spremna je za ljubav učiniti sve, a situacija u kojoj se našla gurnula ju je do osvete – objasnila je 27-godišnja Dilara. Također, napomenula je da između nje i lika koji tumači nema nikakve sličnosti. Sebe smatra blagom i otvorenom, dok je Pelin prepredena i uvijek ima neki skriveni plan. Međutim, drag joj je njezin lik, a osobito joj se sviđa njezina borba za ljubav. Čim je prihvatila ulogu Pelin, znala je da će serije biti vrlo gledala.

– I prije početka serije vjerovala sam da će biti vrlo uspješna. Želim zahvaliti svim gledateljima i svima koji nas podupiru – rekla je Dilara. Ipak, serije nisu njezin prvi izbor, već bi voljela glumiti u filmu, prije svega u hororu.

– Dugometražni film za mene je prava umjetnost i zato mislim da je iznimno važno da on bude kvalitetan. Voljela bih imati ulogu u hororu, no u Turskoj se uglavnom snimaju komedije – objasnila je glumica. Govoreći o redatelju s kojim bi posebno voljela surađivati, istaknula je Michaela Hanekea, čije filmove obožava. Za kolege sa snimanja kaže da su velika obitelj koja se zabavlja na setu. Osim u seriji, druže se i slobodno vrijeme, a najradije se druži s glumicama koje tumače njezinu sestru i majku.

Zamrzila je sport

Omiljena im je zanimacija sjediti u kafićima na Bosporu. Uz to što je uspješna glumica, četiri je godine plesala balet, a tri je godine trenirala plivanje i odbojku. No, sportom se prestala baviti te ga čak i zamrzila, a liniju danas održava isključivo pilatesom. Velika joj je ljubav glazba:

– Kao djevojčici najveći mi je san bio da jednog dana izdam glazbeni album. Moj je otac operni pjevač, no ja nemam sluha – rekla je Dilara. Stoga, odlučno se posvetila tome da bude kvalitetna glumica jer kaže da je izvrsnost ono što otvara sva vrata u glumačkom poslu.

>>Ezel se u 41. vjenčao s kolegicom iz sapunice 

Komentara 6

DU
Deleted user
19:42 14.08.2016.

Kaj to ni horor? Gluma je čisti horor.

LU
Lujo123
19:51 14.08.2016.

A jesi li kad posanjala motiku, recimo? Sve bi vi male kurvi*e kruha bez motike i sve bi bile glumice, voditeljice, spisateljice i ostale varijante kurvi*a, ali ni jedna ne bi uzela u ruke motiku i opkopala malo vrt! Bljuje mi se od vas lijenih i beskorisnih lezilebovički!!

GI
Gips
21:01 14.08.2016.

Bolje se vataj pornića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije