izgubila svijest

Scene iz 'Plesa sa zvijezdama' uznemirile gledatelje: Mussolinijeva unuka se srušila usred nastupa

Foto: Profimedia
1/4
09.11.2020.
u 18:30

Unuka Benita Mussolinija plesala je sambu, činilo se da je puna energije, no u jednom trenutku - kada ju je partner vrtio, a ona mu je morala balansirati trbuhom na glavi, jednostavno je izgubila ravnotežu i srušila se na pod.

Talijanska političarka, nekadašnja glumica i pjevačica Alessandra Mussolini trenutačno je jedna od natjecateljica u 'Plesu sa zvijezdama'. Televizija RAI 1 zbog nje je za vikend morala nakratko prekinuti program jer joj je u jednom trenutku ozbiljno pozlilo.

Naime, srušila se na pod pred kamerama, a njezin partner, članovi žirija i voditelji nisu mogli vjerovati što se događa. 
Unuka Benita Mussolinija plesala je sambu, činilo se da je puna energije, no u jednom trenutku - kada ju je partner vrtio, a ona mu je morala balansirati trbuhom na glavi, jednostavno je izgubila ravnotežu i srušila se na pod

 

Neko vrijeme je samo nemoćno ležala na podu, bez obzira na sve pokušaje TV ekipe da ju probude. Voditeljica je ubrzo povikala: 'Idemo s reklamama!'. Blok reklama trajao je duže nego inače, pa su mnogi gledatelji zaključili da ne ide na bolje. 

Kasnije se čak javio i reporter iz SAD-a koji je izvještavao o izborima, no prekinut je čim su voditeljici iz režije javili da je Alessandra bolje. 

U nastavku showa samo je sjedila, potpuno blijeda i zaogrnuta dekicom. Objasnila je da cijeli dan ništa nije jela, te da joj se zbog toga počelo vrtjeti u glavi. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler
Idler
18:45 09.11.2020.

A jel bi mogla pri nami nastupit Pavelićeva unuka....il pitam nekaj straaaašnega....ak uopće shvaćate pitanje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije