hollywood

Seks-bomba postala plavuša

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
02.11.2018.
u 08:28

Salmu Hayek otkrio je režiser Robert Rodriguez te joj dao kratku ali nezaboravnu ulogu plesačice sa zmijom u kultnom filmu "Od sumraka do zore"

Dok dosta glumica za potrebe uloga najčešće nosi perike kako ne bi uništavale kosu (sjetimo se primjerice Catherine Zeta-Jones u Chicagu), lijepa Salma Hayak ofarbala se u platinasto plavu.

-Eksperimenitranjem za novi film došli smo do ovog. Odlučili smo ići u drugom smjeru, ali smo od nekoliko stilova na kraju došli do ovakvog, napisala je Salma Hayek, uz fotografiju na kojoj pozira na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Fotografija prelijepe Salme izazvala je mnoštvo reakcija - neki hvale njezin novi izgled, drugi je mole da se vrati svom starom izgledu - crnokose seks-bombe.

-'Sada si još više seksi', 'Prava si bomba' , 'Izgledaš bolje nego ikad' - samo su neki od komentara obožavatelja. Ipak, mnogi smatraju da joj crna stoji bolje.

- 'Izgledaš bolje s prirodnom bojom kose', 'Vrati se u crno' - pišu drugi.

No, izgleda da je glumica koju je  devedestih otkrio Robert Rodriguez i dao joj nezaboravnu ulogu u filmu "Od sumraka do zore" promjenu prihvatila s osmijehom na licu. Na svojoj društvenoj mreži objavila je kolaž od osam fotografija na kojima pozira vedro raspoložena.

Pogledajte koje su glumice uništile lice botoxom:

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
12:01 02.11.2018.

Sad je još i bolja dao bi bubreg za pola sata sa njom😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije