'Neke se noći ne spavaju'

Seksi Lana u novom spotu kao šefica mafije i zatvorenica!

Lana Jurčević
Foto: Facebook/Lana Jurčević
1/4
27.10.2015.
u 12:46

Hoće li Lana svojim novim singlom nadmašiti ''Ludo ljeto'' koje ima više od 6 milijuna pregleda na YouTube kanalu?

Nakon ljetnog hita ''Ludo ljeto'' Lana Jurčević za jesen je pripremila pravu poslasticu za svoje fanove. Spot za pjesmu ''Neke se noći ne spavaju'' danas je predstavljen na Laninu službenom YouTube kanalu, a novi hit potpisuju Fayo koji je zaslužan za tekst i Natko Smoljan koji potpisuje glazbu i aranžman.

– Neke se noći ne spavaju, neke se ljubavi ne zaboravljaju, neka se pića moraju piti, neka bude kako mora biti, ali sutra jer danas smo unutra i mogli bi još tako dvjesto puta – pjevuši atraktivna Lana u pjesmi koja će zasigurno zasjesti na vrh domaćih top ljestvica. 

U novom spotu atraktivna pjevačica našla se u ulogama bogate mafijašice, ali i seksi zatvorenice. – Zabavljale su me sve uloge u kojima sam bila. Od mafije, do zatvora, plesa i bijele scene sa psima. Pjesma i spot su snimljeni isključivo radi zabave i malo ironije zbog svega što se događa oko nas, samo ovoga puta žena je u ulozi "The bossa". Novčanice su s mojim likom i za njih ćete zaista moći nešto dobiti jer one uskoro postaju ulaznice za sve koncerte koji me čekaju –  rekla je Lana. U kojoj se ulozi najbolje snašla, prosudite sami!

>>Atraktivna pjevačica šokirala fanove novom bojom kose. Prepoznajete li ju?

>>Lana Jurčević bacila se u bazen tijekom koncerta pa oduševila obožavatelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije