Obožavaju se

Selena Gomez i Justin Bieber se žene?

'Selena Gomez and Justin Bieber attending the 2011 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at the Sunset Tower Hotel in Los Angeles, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
26.03.2014.
u 22:45

Selena Gomez i Justin Bieber navodno intenzivno razmišljaju o svadbi, a već su pričali i o djeci...

Selena Gomez i Justin Bieber navodno intenzivno razmišljaju o svadbi, a već su pričali i o djeci. Naime, nagađalo se kako je pjevačica trudna, a prijatelji para tvrde da ih ne bi iznenadilo da se Selena i Justin odluče na brak.

- Oni misle da su kao Romeo i Julija. Što ih više razdvajaju, oni više žele biti pa. Otkako su se pomirili, još se više vole, tvrde izvori za Hollywoodlife. Majka poznate pjevačica pobijesnila je kad je čula da joj se kći pomirila sa Justinom. - Ukoliko se ožene, mogla bi dobiti slom živaca. Ona je napravila sve da mu se Selena ne vrati, dodao je izvor. Ipak, to nije dovoljno pa Selena i dalje radi po svom, obožavajući zločestog Justina.

Foto: ABACA/Press Association/PIXSELL

>>Selena Gomez u najprovokativnijem izdanju dosad

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije