Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A-strana

Severina, Danijela Martinović, Marko Tolja i drugi zagrijali atmosferu dočeka

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/7
31.12.2017.
u 23:00

Za blok laganica bili su zaduženi Alen Đuras i Marko Tolja, a velika diva Gabi Novak uputila je najljepšu glazbenu poruku svima zaželjevši da pamtimo samo dobre dane.

Duško Ćurlić i Ivan Vukušić uplesali su u novogodišnju A-stranu u ritmu swinga, odlučivši ne čekati ni trenutak svoje dame Barbaru Kolar i Ivu Šulentić.

I dok su Jazz-orkestar Hrvatske radiotelevizije, bend i mladi pjevači dobrim starim twist i rock and roll evergrinima rasplesali studio A-strane, Barbara i Iva dovele su svoje goste koji su se bez zadrške uklopili u već dobro zagrijanu atmosferu. Petar Grašo bio je za klavirom, Boris Novković otpjevao je svoje omiljene Beatlese, a sve je digao na noge lud funky ritam hitova Dine Dvornika. Za blok laganica bili su zaduženi Alen Đuras i Marko Tolja, a velika diva Gabi Novak uputila je najljepšu glazbenu poruku svima zaželjevši da pamtimo samo dobre dane.

Soulfingersi su ponovno ubacili emisiju u veću brzinu, a moćna muška ekipa,koju su činili Vjeko, Ćivro, Ljubenko, Maki i Danijel te Dino Purić, rasplesala je sve u studiju sa svojim nekadašnjim mentorom Ivanom Dečakom. Svima smo poželjeli da cijelu novu godinu na licima zadrže osmijeh Danijele Martinović, a Drago Diklić, najiskusniji što se tiče novogodišnjih proslava, prvi nam je nazdravio pjesmom Se bum zapil.

Mlada ekipa A-strane pokazala se izvrsnom i u plesu pjevajući glazbu iz Footloosea i Briljantina, a Neno Belan sa svojim Fiumensima prisjetio se Ivone i prigodne Stojim na kantunu, glava u balunu. Da je mogla biti i rock- zvijezda, pokazala nam je Tereza otpjevavši svoj hit Što je ostalo od ljubavi u nešto žešćoj verziji. Pravu atmosferu disco klubova postigla je Severina svojom pjesmom Italiana.

Kako su svi domaćini već prije plesali uz goste, red je napokon došao na Ivana kojemu se napokon ispunila želja da barem na nekoliko trenutaka bude najveći frajer 2017. godine: hrabro je zamolio Severinu za ples i otplesali su Despacito. Za kraj emisije svima je stigla čestitka naših voditelja: poželjeli su nam da budemo hrabri i veseli te da i sebe i svijet činimo boljim! I da budemo zajedno!

Snimka večerašnjega izdanja emisije A-strana dostupna je putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi, a sve pojedinosti i zanimljivosti o emisiji mogu se pratiti na mrežnoj stranici Hrvatske radiotelevizije hrt.hr te na stranici B-strana na Facebooku.

1/58

Komentara 11

IB
ibiza
10:10 01.01.2018.

koga zanima gdije je preko granice pevala Sevrrina, o boze....

NA
natasa92
10:24 01.01.2018.

moglo je i bez Severine i bez Danijele. pitam se, dok su ih slusale kako pjevaju, koje glascine imaju, je li ih bilo sram?

DI
dinamic
09:53 01.01.2018.

U usporedbi sa božićnom A stranom, ova je bila plitka, tanka, nezanimljiva (uostalom šta očekivati od Sevke, Danijele i sličnih "zvijezda")!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije