zajednički izlazak

Severina nakon obiteljske drame objavila novu fotografiju sa sinom: 'Djecu treba slušati i čuti'

Foto: Instagram
1/8
14.09.2022.
u 18:19

Splićanka je svojim pratiteljima otkrila da je svog 10-godišnjeg mezimca odvela na film 'Ljeto kad sam naučila letjeti' koji trenutno igra u domaćim kinima.

Pjevačica Severina Vučković (50) na svom je Instagramu objavila dvije nove fotografije sa svojim sinom Aleksandrom koje su nastale tijekom zajedničkog izlaska u kino. Splićanka je svojim pratiteljima otkrila da je svog 10-godišnjeg mezimca odvela na film 'Ljeto kad sam naučila letjeti' koji trenutno igra u domaćim kinima. 

"Uživanje u 90 minuta čiste neiskvarene emocije. Film ‘Ljeto kad sam naučila letjeti’ podsjeća nas na dječje brige uz slatkicu Sofiju, koju je zadesilo ljetovanje s bakom. Moj čopor predpubertetlija koje sam vodila u kino u dahu je odgledao Sofijine avanture na Hvaru u kojima ju prati Luka (kojeg glumi moj pretalentirani Splićanin Luka Bajto) i nona, božanstvena Splićanka, Snježana Sinovčić. Dragi roditelji, vodite djecu u kino, vjerujte, i vas će zapljusnuti nostalgija kako na ljetovanju: preživjeti bez wi-fija, naći kul ekipu, prvi puta se poljubiti i kako pomiriti posvađane rođake", napisala je Severina uz objavu.

Foto: Instagram
"Jer djeca mogu sve! Kino je za nas dvoje obvezna lektira, ali na platnu. Djeca su mali ljudi koje treba slušati i čuti. Iskrena i spontana. To nikad ne smijemo zaboraviti!", dodala je pjevačica. 

Podsjetimo, Severina je Aleksandra dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, a nedavno se pjevačica našla u fokusu javnosti zbog svađe sa sestrom Marijanom s kojom se posvađala u domu njihove majke Ane.

Podsjetimo, prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu. 

No, prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila. Nakon privođenja javila nam se i majka pjevačice, Ana Vučković.  - Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala nam je. 

VIDEO Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz'

 

Komentara 7

AN
ANNY
18:46 14.09.2022.

Uz takve roditelje to dijete ima tužno i nesretno djetinjstvo .

BE
Berri
18:32 14.09.2022.

Severina ima 72 kaznene prijave od Milana Popovića, od kojih je barem 10 za povredu dječjih prava. Pohvalno je da sada objavljuje fotografije na kojima se ne vidi lice tog nesretnog dječaka koji je postao "slučaj". Pri tome ne mislim da je samo Severina kriva. Dapače, dijete ima i oca i majku i širu obitelj, imalo je očuha, ali svi su gledali samo svoj interes, a za dijete, kao da nikoga nije bilo briga.

Avatar lasta mala
lasta mala
18:53 14.09.2022.

Imaju još filmova za zajedno pogledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije