Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postali prijatelji

Severina o druženju Popovića i Kojića: Prva asocijacija mi je bila pjesma Frane Lasića 'Zagrljeni'

Foto: Instagram
1/5
01.03.2023.
u 11:10

Regiju je iznenadila njihova zajednička fotka s ljetovanja s Hrvatskoj, a nedavno su navodno viđeni i u jednom restoranu u Zagrebu. Sada se na njihovo novonastalo prijateljstvo osvrnula i Severina. Ona je za srpski Story otkrila da je cijela situacija nije šokirala.

Bivši Severinin suprug Igor Kojić i njezin bivši partner i otac njezina sina Milan Popović nedavno su, na prilično iznenađenje mnogih, od zakletih neprijatelja postali prijatelji. Ovakav obrat u odnosima nitko nije očekivao, ali navodno su Igor i Milan postali toliko bliski da je Kojić Popovića pozvao i na veliku proslavu svog 35. rođendana na imanju svog djeda po očevoj strani, u jednom selu nadomak Loznice. Regiju je iznenadila njihova zajednička fotka s ljetovanja u Hrvatskoj, a nedavno su navodno viđeni i u jednom restoranu u Zagrebu. Pjevačica dosad nije komentirala njihovo druženje, no sada se prvi put osvrnula na novonastalu situaciju.

Za srpski Story otkrila je da zapravo nije šokirana.

"Ne, meni je prva asocijacija bila pjesma Frane Lasića 'Zagrljeni'. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo", rekla je Severina te dodala:

"Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja vjerujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorjela."
Severina je kratko prokomentirala i razvod od Kojića. 

"Otišla sam u tišini. I toga ću se nastaviti držati"

Inače, Popović i Kojić zajedno su ljetovali na brodu i krstarili dalmatinskim otocima, a kako su mediji tada pisali, Igor i Milan više od tjedan dana proveli su zajedno na brodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Navodno im je društvo pravio i hrvatski model Bruno Ilić. Ilić je fotografije njihova druženja objavio na svom Facebook profilu.

Kojić i Popović navodno su se jednu večer iskrcali na Hvaru i posjetili noćni klub gdje su do jutra plesali. Popović je sve častio pićem, a u jutarnjim satima vratili su se na brod i otplovili u nepoznatom smjeru. 
Bruno Ilić široj je hrvatskoj javnosti postao poznat nakon što je pozirao za naslovnicu magazina Men's Health.
Ovo prijateljstvo iznenadilo je javnost i kada je Popović Kojiću na proslavu rođendana doveo i sina kojeg ima sa Severinom, Aleksandra.

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan za mene je bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živjeli!" napisao je Igor uz fotografiju koju je objavio s Milanom. Ta fotka kasnije je nestala s njegova profila. 

Prisjetimo se, za vrijeme dok su bili u braku, Kojić je branio Severinu od Popovića, te za njega nije imao lijepe riječi. Štoviše, na svom Instagramu jednom je prilikom vrlo oštro reagirao na izjavu na sudu u kojoj je Popović kazao da je Severinu na vrijeme obavijestio da su oni u izolaciji. To se odvijalo 2020. godine kada je u javnost došla informacija da je Severina pokušala vidjeti svog sina u terminu koji joj je Općinski građanski sud u Zagrebu odredio, ali Milan Popović s Aleksandrom je otišao u samoizolaciju i nije dopustio pjevačici ga susretne.

"Međutim, ona je u svom karakterističnom duhu obiteljskog nasilnika upravo tako na silu pokušala ostvariti svoje pravo. Kada joj to nije uspjelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula manipulirati tako što plasira lažne i netočne informacije s namjerom da uništi oca svog djeteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina. To bi svakom roditelju trebalo biti na prvom mjestu. Nadam se da će što prije shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa postići već se treba početi ponašati odgovorno i civilizirano", dio je izjave Milana Popovića koju je tada Kojić prenio na društvenoj mreži.

1/33

"Ovaj čovjek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditirao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12. 03. iz Hrvatske (ne iz Švicarske). Izvanredno stanje i mjere izolacije su uvedene od 16.03. Jedina je istina da ovaj čovjek nije htio predati dijete njegovoj majci na pet sati druženja, nakon što ga nije vidjela punih pet dana, a samo desetak puta u zadnja četiri mjeseca. Proglasio je samoizolaciju, prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi tako izolirao dijete od majke, a ne od korone. Pa kakav to čovjek moraš biti da u ovo vrijeme kada trebamo biti zajedno i podrška jedni drugima koristi situaciju za osobne potrebe blaćenja druge osobe, što privatno a što putem medija, i to majku svog djeteta... To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesretni ljudi", reagirao je tada Igor. 

VIDEO Fanovi ipak ne vole Let 3? Na službenoj aplikaciji su među tri najgore pjesme

 

Komentara 4

VK
vječni krojf
11:36 01.03.2023.

Možda su otišli sa onu stranu života.Valjda ih je Severina razočarala, pa sada oni dalje među sobom.

DM
D'Mich
15:20 01.03.2023.

Poslije Severine muškarci odu na kvasinu.

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
13:08 01.03.2023.

Probudila je mušku ljubav u njima... ajde lipo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije