Kolegice

Severina se na Instagramu javila Aleksandri Prijović koja će u Areni Zagreb održati pet koncerata

Zagreb: Poznati na baletnom koncertu Život na pozornici
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/14
16.10.2023.
u 16:24

Veliki uspjeh postigla je Aleksandra Prijović i čestitke na koncertima u Zagrebu i regiji pristižu joj od kolega glazbenika

Aleksandra Prijović nedavno je najavila i svoj peti koncert u Areni Zagreb i postala je tako apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u Areni Zagreb i time potvrdila status najtraženije regionalne zvijezde. Na velikom uspjehu čestitali su joj i kolege pa joj je tako Severina na Instagramu ispod fotografije, na kojoj je Aleksandra pozirala na koncertu i u pozadini je puna dvorana, napisala: Bravo mila, ponosna sam na tebe. Na to joj je Aleksandra odgovorila: Hvala, draga moja.

Čestitke su stigle i od Nine Badrić i Jelene Rozge, a Saša Matić joj je poručio: Sve si zaslužila i sve je tu. Bravo, bravo, bravo! Voli te tvoj prijatelj Sale i svi mi! I sama Aleksandra je iznađena količinom podrške i obožavatelja, ali prije svega zahvalna.  - Peta Arena, peta večer ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem - osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvijek. Vjerujte mi da će svaku večer u Zagrebu biti posebno – poručila je Prijović obožavateljima.Jedini koji ima četiri koncerta u Areni Zagreb je Dino Merlin, no i njega je sad uspjela nadmašiti. 

VEZANI ČLANCI

- Mislim da Merlin može napuniti i 20 Arena. Stavljati se u istu rečenicu s takvim legendama poput njega nije u redu. On traje skoro 40 godina, a meni je tek 28. Vrijeme će pokazati koliko ću ja trajati. Godinama se trudim i mislim da radim svoj posao na pravi način, pa ćemo vidjeti hoću li potrajati - rekla nam je nedavno u intervjuu Aleksandra.
Njezin glazbeni početak bio je u "Zvezdama granda" kada je imali samo 13 godina. Tada je ispala odmah, no vratili se iduće godine i osvojili četvrto mjesto. 

Zagreb: Poznati na baletnom koncertu Život na pozornici
1/29

- Evo baš me sad zvao Saša Popović, direktor "Zvezda Granda", da mi čestita na uspjehu. Rekla sam mu: "Sale, sjećate li se onog trenutka kada sam rekla da se neću vratiti iduće godine. Vi ste mi tada rekli da se moram vratiti, tko zna što bi bilo da me niste zvali." Očigledno mi je bilo suđeno - rekla nam je nedavno pjevačica i odgovorila je i na pitanje što mogu očekivati njezini obožavatelji od koncerata koje će održati u Areni Zagreb.

- Ja ne bih voljela da se razlikuju. Voljela bih svakoj publici prirediti isti show. Sigurno je da će biti jako veselo i emotivno. Zahvaljujem svima koji su kupili kartu, hvala vam svima na ljubavi i podršci. Dat ću sve od sebe da oni sa svakog koncerta izađu zadovoljni i puni utisaka - kaže Prijović.

Komentara 4

VL
Vladek37
18:31 16.10.2023.

Za ovu nikad čuo.

Avatar LooneyToney
LooneyToney
17:42 16.10.2023.

Benzin 1.20€, upaljač 0,60 ect, pustiti da se napuni i zatvoriti ulaze i izlaze- neprocjenjivo.

PA
Pašić
17:33 16.10.2023.

A šta se sad ove islužene pjevačice "kače" na popularnost ove mlade zvijezde u usponu? Ona nema filmića sa jahte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije