NA INSTAGRAMU

Severina se pohvalila novom ulogom u životu: 'Toliko sam ponosna'

Foto: instagram
1/11
11.06.2022.
u 20:00

Pjevačica je postala krizmana kuma, a fotografijama se pohvalila na Instagramu gdje je i nahvalila svoje kumče.

Pjevačica Severina Vučković (50) na svojem se Instagram profilu pohvalila novom ulogom koju je dobila u životu. Naime, Severina je postala krizmana kuma. 

- Toliko sam ponosna što me ovaj prekrasni mladi gospodin odabrao za krizmanu kumu, da mu držim ruku na ramenu, dok istinski vjeruje u ono što izgovara. Ove godine je bio jedan od najboljih na državnom natjecanju iz povijesti (a znam da je izvrstan i u matematici i kemiji), od njega se puno da naučiti. A koliko li je samo duhovit... Tek mu je 14, a već je “moj predsjednik"  Ljubi te ponosna kuma... - napisala je pjevačica uz zajedničku fotografiju, a na ovoj društvenoj mreži podijelila je još nekoliko fotografija nastalih u crkvi, ali i onih s proslave. 

U komentarima su im pratitelji pisali brojne komplimente i čestitke. "Predivni ste", pisali su.  "Čestitam kumi i krizmaniku na Svetoj potvrdi, kao i njihovim obiteljima", "Iskrene čestitke", poručili su. 

Severina je za ovu prigodu odabrala dugu, svjetloplavu haljinu s resicama te srebrne sandale na petu. Kosu je raspustila, a kombinaciji je dodala i prigodnu srebrnu torbicu.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Severina je nedavno bila uzvanica na krštenju malenog Adriana, inače sina njezine nećakinje Mije Popović. Nekoliko fotografija sa slavlja i djelić atmosfere podijelila je i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, gdje se vidi da joj je društvo pravila i njezina majka Ana.

VIDEO Sarah Ferguson posjetila Vukovar i naučila još jednu hrvatsku riječ

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije