Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasminka Biloš

Severinina odvjetnica javila se nakon odbačene prijave: Sestru Marijanu ne želi 'vući po blatu'

Severinina odvjetnica dala je izjavu medijima
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/8
20.06.2023.
u 15:22

Iz krugova bliskih pjevačici doznajemo kako je njoj cijela istraga bila mučna i stresna jer je u cijelom procesu žrtva bila upravo ona, a ne njezina sestra

Krajem kolovoza prošle godine medijskim je prostorom poput bombe odjeknula vijest o tome kako je Severina uhićena te kako je za njom izdana i tjeralica zbog navodnog nasilja prema sestri Marijani Popović. Nekoliko sati kasnije postalo je jasno kako nije riječ o točnoj informaciji, a ovih je dana na adresu Severine Vučković i njezine odvjetnice Jasminke Biloš došlo i službena obavijest o tome kako je sud odlučio odbaciti prijave protiv naše najpopularnije pjevačice.

Iz krugova bliskih pjevačici doznajemo kako je njoj cijela istraga bila mučna i stresna jer je u cijelom procesu žrtva bila upravo ona, a ne njezina sestra. Naime, iako se radilo o lakšim tjelesnim ozljedama koje se kasnije rješavaju privatnim tužbama, kada je riječ o bliskom srodniku, a ozljeda je nanesena iz mržnje, onda se osoba goni po službenoj dužnosti.

VEZANI ČLANCI:

Ipak, iako je ona bila žrtva, Severina nije željela podnositi prijavu protiv sestre. Za komentar smo pitali i njezinu odvjetnicu Jasminku Biloš koja nam je rekla: "Drago nam je da je istraga završena i da je DORH odbacio prijavu. Naime, iako je Severina bila žrtva svoje sestre, ona je odlučila da ne želi Marijanu "vući po blatu" te nismo poduzimali nikakve daljnje radnije. Drago nam je da je istraga pokazala ono što smo od početka tvrdili, odnosno da nema nikakve osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela. Očekivali smo ovakav ishod, zaključila je odvjetnica.

Severina nije davala nikakve izjave, no doznajemo kako je odbačenom prijavom izuzetno zadovoljna i njezina majka Ana, koja je bila svjedok Marijaninog napada na Severinu. Ona je, podsjetimo, već tada tvrdila da ju teško pogađa Marijanina mržnja prema sestri, a uvrijedilo ju je i kada je Severinin bivši partner rekao za nju da "nije u stanju ni pročitati demantij, a kamoli ga napisati".

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije