seks na brodu

Shakira i Piqué imaju pornić koji traje oko 15 minuta

'Singer Shakira (R) embraces her boyfriend, Barcelona\'s player Gerard Pique during her concert in Barcelona May 29, 2011. Barcelona celebrated their Champions League final win against Manchester Unit
'GUSTAU NACARINO'
02.09.2012.
u 17:07

Pjevačicu i nogometaša mobitelom je na odmoru snimao njezin bivši zaposlenik. Sad joj prijeti objavljivanjem videa jer mu je bez razloga dala otkaz

Kolumbijka i Španjolac nedavno su jahtom krstarili Mediteranom. Seksalo im se pa su se zatvorili u brodsku kabinu. Prije toga zamolili su asistenta da ih snimi u akciji.

 - Dok leže goli na krevetu oko njih se na snimci vide razbacane boce alkohola. Pornić je snimljen mobitelom - otkrio je prijatelj blizak Shakiri .

Dodao je kako film traje 15 minuta. Glasnogovornik pjevačice potvrdio je da je prošlog tjedna netko ucijenio par. Nije htio otkriti o čemu je riječ. Shakira, koja njeguje imidž dobre djevojke, boji se da bi joj taj skandal mogao upropastiti karijeru. Meksički mediji pišu kako namještenik koji je snimio pornić od pjevačice traži novac jer ga je u međuvremenu neopravdano otpustila. Ako joj ne udovolji, zaprijetio joj je objavljivanjem videa. Par je u vezi godinu i pol, a nedavno su u Barceloni kupili vilu.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
19:03 02.09.2012.

samo 15 minuta... eto moram reci mojoj kad joj nije dosta sat vremena kako su slavne zadovoljne i sa 15

I4
IQ 40
16:02 04.09.2012.

02.09.2012. u 19:03h dxdy je napisao/la: samo 15 minuta... eto moram reci mojoj kad joj nije dosta sat vremena kako su slavne zadovoljne i sa 15 ****************** ha,ha,ha... duhovito, veliki +. Ah, da kao onaj vic - Nas, Amer ii EU - kao koliko puta na vece EU i Amer po 2 -3, pa ima zene u jutro rekle da ce im napraviti divan rucak, da ih nece vise varati i sl. a "nas" covjek kaze : jednom. Na pitanja, a sta tio je zena rekla ujutru - odgovorio je : daj ga vise izvadi, smucilo mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije