provokativno

Shia LaBeouf ima tremu zbog seksa u novom Trierovom filmu

shia labeouf
pixsell
18.08.2012.
u 14:43

Mladi glumac morat će pred kamerama imati seksulani odnos s Nicole Kidman i Charlotte Gainsbourgh. Njegovoj djevojci vijest se nije nimalo svidjela pa se par u janosti žestoko posvađao.

Pred talentiranim američkim  glumcem Shiom LeBeoufom je ,čini se, najzahtjevnija glumačka uloga dosad.

Naime, ambiciozni Shia bio je oduševljen kad mu je danski redatelj Lars von Trier ponudio ulogu u svom novom filmu 'Ninfomanka' o seksualnom životu jedne žene. Malo manje je bio oduševljen kad je nedavno doznao da će pred kamerama morati imati prave seksualne odnose. Glavne glumice novog Trierovog filmskog projekta su Nicole Kidman i Charlotte Gainsbourgh.

Ne zna se jer to zbog novog filma i treme koja ga je obuzela kad je doznao za sve što kontroverzni Danac traži od njega, no Shia se danas na ulici žestoko posvađao sa svojom djevojkom. Bilo je suza, vike, ljutnje... Prijatelji slavnog glumca  rekli bi 'ništa čudno za temperamentnog Shiju' .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije