u terminalnoj fazi

Shrvani glazbenik (32) otkrio da ima tumor na mozgu: 'U šoku sam, ali borit ću se do kraja'

Foto: Instagram
1/7
12.10.2020.
u 09:41

Tom, koji s Kelsey očekuje svoje drugo dijete, jutros se oglasio na Instagramu kako bi podijelio tragičnu vijest sa svojim obožavateljima.

Zvijezda britansko-irskog boy benda ''The Wanted''  Tom Parker podijelio je poražavajuće vijesti da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu, a dodao je kako tumor nije moguće operirati.

"Još uvijek sam u potpunom šoku, toliko je toga što se mora prihvatiti", rekao je glazbenik za OK Magazin.

Njegova supruga Kelsey, s kojom ima šesnaestomjesečnu kćer Aureliju, dodala je: "Prošlo je ludih šest tjedana. Slutili smo da nešto nije u redu u srpnju, ali nikada nismo mogli ni zamisliti da je o ovome riječ", kazala je, a Tom je dodao da se njegova dijagnoza ne čini stvarnom.

"Znao sam da nešto nije u redu, ali nisam ovo očekivao. Nikad ne misliš da će ti se to dogoditi", rekao je.

Tom, koji s Kelsey očekuje svoje drugo dijete, jutros se oglasio na Instagramu kako bi podijelio tragičnu vijest sa svojim obožavateljima.

Foto: FIBA/Screenshot

"Znate da smo oboje tihi na društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana i vrijeme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se to kaže, ali nažalost dijagnosticiran mi je tumor mozga i već sam na liječenju. Odlučili smo, nakon dugog razmišljanja, umjesto da se skrivamo i pokušavamo to držati u tajnosti, odraditi jedan intervju u kojem ćemo iznijeti sve detalje i svima dati do znanja o čemu je riječ, ali na naš način. Svi smo apsolutno shrvani, ali borit ćemo se do kraja. Ne želimo vašu tugu, želimo samo ljubav i pozitivu i da zajedno podignemo svijest o ovoj strašnoj bolesti, potražit ćemo sve dostupne mogućnosti liječenja. Bit će to teška bitka, ali uz ljubav i podršku pobijedit ćemo. Tom i Kelsey", napisao je glazbenik na Instagramu.

Shrvani fanovi u komentarima su pisali samo riječi podrške.

Tom i Kelsey vjenčali su se prije dvije godine, a u svibnju su otkrili da očekuju drugo dijete.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:21 12.10.2020.

"Njegova supruga Kelsey, s kojom dijeli šesnaestomjesečnu kćer Aureliju..." Na kojem je ovo jeziku napisano? Svakako nije u duhu hrvatskog, no što očekivati od novinara kojem je glavni alat google prevoditelj?

IM
Immanuell
11:25 12.10.2020.

Je, tragedija je, ali pravopisno bode oči. Valjda Tom s Kelsey čeka dijete....... Članak je dokaz da sve tekstove definitivno ne pišu diplomirani novinari.

US
uruk_sumer
10:47 12.10.2020.

Tom s Kelseyem čeka drugo dijete, a Kelsey žensko. Tom s Kelsey čeka drugo dijete, s Kelseyem bi bilo da je riječ o muškarcu (druga je stvar da dva muška ne mogu imati dijete). Koji ste vi nepismeni lapani, to nisu istine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije