DIVNA VIJEST

O njihovom vjenčanju u Dubrovniku svi su pričali, a sada čekaju drugo dijete! Otkrili su i spol

Dubrovnik: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/15
07.09.2024.
u 12:26

Liam Stewart i Nicole Artukovich otkrili su na društvenoj mreži Instagram kako čekaju svoje drugo dijete

Sin legendarnog Roda Stewarta, Liam i njegova supruga hrvatskih korijena Nicole Artukovich otkrili su na društvenoj mreži Instagram da čekaju drugo dijete! Sretne vijesti podijelili su uz video: - Louiejeva mala sestra dolazi u ožujku 2025. - poručili su. U videu su snimili njihovog sina Louieja sa slikom ultrazvuka, a pokazali su i kako je izgledao trenutak kad su saznali da će dobiti djevojčicu. Liam i Nicole nisu mogli sakriti osmijeh s lica kad su saznali spol bebe.

Nicole, koja vuče korijene iz Hrvatske, i Liam vjenčali su se krajem svibnja u Dubrovniku, a njihovo je vjenčanje prozvano vjenčanjem godine. Par se vjenčao u crkvi sv. Ignacija, a na ceremoniji su bili i Rod, njegova supruga Penny Lancaster, bivša supruga Rachel Hunter i sva njegova djeca.

Njihovo vjenčanje definitivno je bilo senzacionalno, popraćeno u svim domaćim medijima, a o tome govori i činjenica da se mladenka još uvijek "oporavlja" od njega. Tako je nedavno podijelila još nekoliko neviđenih fotografija s raskošnog vjenčanja. Na njima je osvanuo i naš domaći pjevač Petar Grašo koji je pjevao mladencima, a sudeći prema fotografijama, očito je i skakao i plesao s mladencima i njihovim uzvanicima.

 

FOTO Sin Roda Stewarta i njegova odabranica konavsko-hercegovačkih korijena vjenčali su se u Dubrovniku 

Dubrovnik: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija
1/54

 

VEZANI ČLANCI:

 

- After Party... zabava je počela nekoliko minuta po dolasku. Prije nego što je piće uopće natočeno, prije večere, saksofonist je počeo i svi smo PODIVLJALI. U tom trenutku se znalo da će ovo biti najluđe vjenčanje koje mislim da je itko vidio. Naši su gosti unijeli energiju na kojoj im ne možemo dovoljno zahvaliti. Spuštene hlače, skinute majice, breakdance, gosti koji te nose na rukama. Ne mogu ovo izmisliti... Osjećam tu energiju samo gledajući fotografije. Najbolja noć u mom životu - napisala je Nicole Artukovich na društvenoj mreži Instagram. 

I slavni Rod Stewart oglasio se nakon boravka u Dubrovniku. - Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smijeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovu malom jednogodišnjem dječaku Louieju - poručio je Rod Stewart mladencima.

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije