nasilan

Sina Nicolasa Cagea četiri pića dijelila su od smrti

Weston Cage
Pixsell
05.07.2011.
u 08:41

Nedavno je napao osobnog trenera, nakon toga očeva asistenta, a ovaj je tjedan nasrnuo na suprugu koja ga je u obrani porezala bocom po ruci

U posljednjih nekoliko tjedana Weston Cage zadaje gadne glavobolje tati Nicolasu i mami Nikki. Naime, sin poznatog glumca nedavno je napao osobnog trenera nakon čega je završio na promatranju na odjelu psihijatrije. Čim je otpušten s odjela, napao je očeva asistent. Posljednji incident dogodio se ovaj tjedan kada se posvađao  sa suprugom i ona ga je posjekla po ruci razbijenom bocom zbog čega su oboje prijavljeni policiji zbog nasilja u obitelji. Uzrok ovom ponašanju Westonov je stari porok –alkohol.

– Da sam popio još samo četiri pića, tata i supruga ne bi mi dolazili u posjet u bolnicu nego na grob – rekao je Weston i nakon sukoba sa suprugom poručio svima da se ne žene.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
09:12 05.07.2011.

...možda bi mu poruka trebala biti prestanite piti, a ne nemojte se ženiti....

SI
silversurfer22
09:33 05.07.2011.

...al mora mu se priznati da zna procijeniti koliko može popiti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije