Tužan je

Sinovi Maddox i Pax zadali su bolan udarac tati Bradu Pittu

Foto: Profimedia
1/8
29.12.2018.
u 14:27

Glumac je bio razočaran i tužan jer su ga sinovi odbili posjetiti za Božić.

Nakon dvije godine sudske borbe oko skrbništva Angelina Jolie i Brad Pitt početkom prosinca konačno su se dogovorili oko podjele skrbništva nad njihovo dvoje djece.

Djeca će i dalje živjeti s majkom, ali ostali detalji dogovora su ostali tajni i u javnost je tek procurila informacija kako će Brad imati pravo s djecom provesti određene praznike.

Prema tom dogovoru ovaj Božić je trebao provesti s Zaharom, Shiloh, Knoxom, Vivienne, Maddoxom i Paxom. Međutim, njegovi sinovi 17-godišnji Maddox i 15-godišnji Pax odbili su posjetiti oca na Božić, piše Metro

Bio je to težak i bolan udarac za glumca koji se trudi što više vremena provesti s djecom i sudjelovati u njihovom odgoju, ali tinejdžeri Maddox i Pax odlučili  su Božić provesti s mamom. 

- Brad je u svom domu izmijenio darove s djecom, bilo je to jednostavno slavlje - ispričao je izvor. 

Razvodi ovih poznatih parova šokirali su javnost u 2018.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Keep_calm
Keep_calm
16:40 29.12.2018.

Maddox I Pax niti nisu njegova djeca, nego njezini posvojenici. Što oni imaju s njim? Bez veze.

DU
Deleted user
16:22 29.12.2018.

Bitno je da su izmijenili darove. Bozic im tako itako nista ne znaci.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:26 29.12.2018.

To nisu biti njegovi nito njezini sinovi. Pokupljeni su iz sirotista na dalekom istoku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije