neugodna situacija

Širi se gola fotografija Nives Celzijus, ona upozorila pratitelje: 'To nisam ja. Ovo je kazneno djelo'

Foto: instagram
1/10
11.07.2023.
u 19:12

Nepoznati počinitelj na internetu je objavio navodnu fotografiju gole Nives koja je odmah počela kružiti društvenim mrežama, a ona se na cijelu situaciju osvrnula na svom Insta Storyju i opovrgnula autentičnost fotografije

Influencerica, spisateljica, glazbenica, a i glumica Nives Celzijus (41) požalila se svojim pratiteljima na Instagramu na neugodnu situaciju u kojoj se našla. Naime, nepoznati počinitelj na internetu je objavio navodnu fotografiju gole Nives koja je odmah počela kružiti društvenim mrežama, a ona se na cijelu situaciju osvrnula na svom Insta Storyju i opovrgnula autentičnost fotografije. 

"Mogli bi se našaliti i primijetiti da se fotošop majstor malo žurio i zaboravi nakeljiti tattoo. Ali nećemo se šaliti jer ovaj deepfake je kazneno djelo", napisala je Nives. Inače, tetovaža koju Nives spominje odnosi se na napis "Propiedad de Dino" koja je posvećena njezinom bivšem suprugu, nekadašnjem nogometašu Dinama Dini Drpiću (42).

Foto: instagram

Podsjetimo, Nives je nedavno na društvenim mrežama  govorila i o negativnim komentarima koje također zna dobiti kao i udvaračima koji joj ostavljaju komplimente. – Mislim da je najjednostavnije ignorirati mržnju i negativne komentare. Zagađivati našu okolinu time je potpuno besmisleno zato je moj recept – totalni ignore – rekla je nedavno Nives.

– Iskreno, meni se gotovo nitko ne udvara. Točnije, moji su udvarači najčešće virtualni ili dugovječni. Neki mi se udvaraju i desetljećima pa bih ih već mogla svrstati u kategoriju prijatelja – kaže Nives. Otkrila je i kakav je njezin idealan tip muškarca.

VEZANI ČLANCI: 

– Nekad sam naivno mislila da znam, sada sam sigurna da nemam pojma. Iz ove perspektive rekla bih da se takav nije rodio, ali možda me život ponovno demantira. Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira, motivira i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba. Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcioniram kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam. Poznajem mnoge sjajne i kvalitetne muškarce, ali nikako sresti nekoga tko je dobar za mene. Trenutačno mi je napetije družiti se s dobrim krimi romanima i mojim mačkama nego s nekim potencijalnim frajerom – objasnila je Nives.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar krcedolac
krcedolac
20:27 11.07.2023.

....a vojnici o skraćenju.

Avatar rubinet
rubinet
21:09 11.07.2023.

Kad li će poznata spisateljica objaviti sliku iz radne sobe tijekom pisanja novog eseja ili zbirke novela ?

DU
Deleted user
21:21 11.07.2023.

Deep fake je kazneno dijelo a da je naslikao uljem na platnu onda je umjetnost... problem je jedino taj što kad sama kreira provokativni / eksplicitni sadržaj od toga ima direktne koristi a ovako ima indirektne jer se opet piše o njoj. Da joj je do ugleda nikada se nebi probijala kako se probijala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije