NA UNA TV

Širi se snimka prepirke Jovane i Željka Joksimovića: 'Ajde malo počni kao da vodiš jutarnji program'

Jovana Joksimović
Foto: Instagram
1/8
04.12.2023.
u 11:30

Par je sjedio za stolom s Željkovim kolegom i voditeljem emisije Harisom Džinovićem, a Željko je supruzi kazao da se Harisu i njemu obraća "poslovno", kao da vodi jutarnji program

Društvenim mrežama ovih se dana širi snimka iz emisije "Muštuluk" na Una TV u kojoj su gostovali glazbenik Željko Joksimović i njegova supruga, novinarka i voditeljica Jovana Joksimović. 

Par je sjedio za stolom s Željkovim kolegom i voditeljem emisije Harisom Džinovićem, a Željko je supruzi kazao da se Harisu i njemu obraća "poslovno", kao da vodi jutarnji program.

"Ajde malo počni kao da vodiš jutarnji program, sve vrijeme pričaš kao da vodiš jutarnji program, ajde malo ono, kako ti to ono, dobar dan…", sarkastičan je bio Željko. 

- Moram je braniti. Ako pjevam ovdje i ti pjevaš ovdje, logično je da se osobi, bila ona tvoja žena ili ne, pojavi neka želja i ona ima pravo na to zato što je živ čovjek, stao je u Jovaninu obranu Haris.Gledatelji su odmah stali na Jovaninu stranu i zamjerili Željku na tonu.

 

@unatelevizija U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic ♬ original sound - UNA TELEVIZIJA

"On se stvarno loše ophodi prema njoj", "Na njenom licu se ne bi reklo da je ovo zezanje", "Loš odnos prema supruzi na javnom mjestu, nije džentlmen nimalo", samo su neki od komentara. 

VEZANI ČLANCI:

- Ista reakcija je već 10 godina kad mu ja kažem da otpjeva neku pjesmu. ja sam na to navikla, mene nije sramota, dodala je Jovana. 
Podsjetimo, njihova ljubav počela je 2008. godine na Eurosongu u Beogradu, koji su vodili Jovana i Željko. Glazbenik je nedavno održao koncert u zagrebačkoj Areni, a u intervjuu za Eurosong prisjetio se tog sudbonosnog susreta.

- Eurovizija je mnogima promijenila živote, ali meni je to više na osobnoj razini. Dobro, možda nam je oboma bilo jasno na prvi pogled, ali oboje smo se trudili biti maksimalno profesionalni u ulozi voditelja na ovako velikom natjecanju pa smo simpatije ostavili za kasnije.

Ne želim zvučati neskromno, ali ja sam ipak džentlmen i nisam očekivao da će mi prići neka dama, rekao je Željko i otkrio nam tko je romantičniji. 

- Ne bismo preživjeli ovoliko dugo da smo “drugačije romantični” ili da smo općenito različiti u bilo čemu. Možda samo drugačije manifestiramo neke osjećaje ili osobine. Jovana je moja ljubav, majka moje djece, moj najiskreniji prijatelj, moj životni i poslovni partner. Donosi mir i spokoj, a romantiku zajedno njegujemo kao fini začin ljubavi, rekao je Joksimović. 

VIDEO: Tomislav Bralić i Intrade ponovno oduševili Zagreb: 'Cibona je naš drugi dom' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije