Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUĆKE

Sjećate li se Delovog sina Damiena? Danas biste ga teško prepoznali

Ben Smith
Foto: BBC/Screenshot
1/4
18.11.2022.
u 08:00

Damiena je tijekom serije glumilo čak sedam glumaca, a najviše se pamti Ben Smith koji danas ima 32 godine. Upravo je on od svih onih koji su tumačili Damiena ostvario najveću glumačku karijeru

Britanska serija "Mućke" mnogima je jedna od najomiljenijih humorističnih serija u povijesti, a osim zbog vrhunskih šala ostala je upamćena i po osebujnim likovima. Uz Rodneya, Delboya, strica Alberta i druge likove pamti se i Damien, vragolasti Delov sin. 

Damiena je tijekom serije glumilo čak sedam glumaca, a najviše se pamti Ben Smith koji danas ima 32 godine. Upravo je on od svih onih koji su tumačili Damiena ostvario najveću glumačku karijeru. 

Foto: BBC/Screenshot

Smithu je ta uloga na neki način obilježila karijeru, a nedavno je na konvenciji Mućki govorio upravo o svojoj ulozi Damiena i kako ju je on doživio.

- Mislim da je Damien moderna verzija mladog Del Boya, ali nikada ga nećemo gledati kako odrasta. No, sve reference koje imamo u seriji o Damienu ukazuju na to da bi bio opak. Zamišljam Damiena u nekakvoj gangster rap supkulturi, kazao je Smith. 

Ben je također rekao da je baza obožavatelja serije još uvijek ogromna unatoč tome što je glumio u više serija od dana u Peckhamu. Tako smo ga gledali u poznatim serijama poput Misfits, Doctor Who, Holby City, a najupečatljiviji je kao Tegs Teague u EestEndersima.

U međuvremenu, obožavatelji serije Mućke pozdravili su povratak mjuzikla na londonski West End u listopadu nakon što je otkazana zbog pandemije.

Povratak je bio posvećen pokojnoj zvijezdi serije Johnu Challisu, koji je glumio Boycieja u seriji, a  umro je u rujnu prošle godine u 79. godini nakon borbe s rakom.

VIDEO: u hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge

 

Ključne riječi

Komentara 1

TE
Templo
08:59 18.11.2022.

Znao sam za Brzog, ali za Boycija nisam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije