Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA KANTAUTORICA

Sjećate li se Kim? Prije 13 godina pobijedila je u RTL-ovom showu, evo kako danas izgleda

Zagreb: Kim Verson pobjednica je showa Hrvatska traži zvijezdu
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/16
02.03.2024.
u 21:15

Svoj prvi album "Vjeruj u snove" objavila je je 2010. godine, iste godine kada je odnijela pobjedu, a drugi "Vrati mi moj svijet" izbacila je osam godina kasnije. Snimila je i album za djecu i mlade "Digni ruke sve do neba"

Mlada kantautorica Kim Verson (30) prije 13 godina je pobijedila u RTL-ovom showu ''Zvijezde pjevaju''. Nakon show nastavila je graditi karijeru, snimila je album za djecu i mlade, a kako kaže nastoji ostati vjerna sebi, stvara, kreira, piše i živi glazbu.

Svoj prvi album "Vjeruj u snove" objavila je je 2010. godine, iste godine kada je odnijela pobjedu, a drugi "Vrati mi moj svijet" izbacila je osam godina kasnije. Snimila je i album za djecu i mlade "Digni ruke sve do neba".

- Jako puno sam naučila i naravno učim još uvijek. Ono što bih možda izdvojila kao jednu lekciju je to koliko se zaista glazbenici moraju potruditi sasvim sami, uz godine i godine truda, talenta, prolivenog znoja da bi njihov rad došao na pravi način do izražaja. Ja sam otpočetka imala dobar start i uspjela sam nekako zadržati taj segment prepoznatljivosti pa samim time mogu reći da sam po tom pitanju imala sreće - rekla je Kim u razgovoru za RTL.

Foto: Josip Ninković

Kim se osvrnula i na sudjelovanje na Dori 2019. godine. Smatra da je to bilo poučno, ali i vrlo stresno iskustvo koje će uvijek pamtiti.

Glazba joj već godinama pruža terapeutski osjećaj i daje joj vjetar u leđa.

VEZANI ČLANCI: 

Moj poziv oduvijek je bila glazba. U jednom trenutku konačno sam priznala samoj sebi da se ne trebam toliko preispitivati zato što nisam slijedila neke određene kalupe u koje se svrstava društvo. Po meni je najveći smisao raditi ono što istinski voliš u životu, a da pritom možeš neopterećeno živjeti. Za sve je potrebno puno vremena, istinske vjere i upornosti, kazala je Kim., koja je prije nekoliko dana izdala novu verziju svoje pjesme „Nisam to što žele“.

Dobro znate kako vam je kada vam se namješteno smiju. Kada su fejk. Očekuju od vas da im povlađujete i igrate njihovu igru. Jer oni su jači, a možda i moćni. Svijet će nas rado odvući u fejk sobu ako mu se prepustimo. I dok tako stojimo na pozornici života čekajući svojih pet minuta obasjani snopom reflektora, zaboravljamo svoju istinsku ulogu koju smo odabrali za vlastiti show', reći će Kim Verson i postaviti pitanje: 'Kako ostati autentičan, vjeran sebi, intuitivan i hrabar kada si toliko bombardiran različitim ulogama za koje misliš da moraš igrati?', rekla je Kim.

VIDEO: Aleksandra Prijović zapjevala i hrvatski hit "Tek je 12 sati" grupe ET na zadnjem koncertu u Osijeku

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:03 03.03.2024.

Tko se još toga sjeća! Ali sjećam se da je jedan mačak prije 13 godina krenuo na zeleno preko ceste i pjevao pjesmicu "Ti si moja čokolada!, ali je u žurbi zamijenio kiticu 1 i 2! Jao, kako smo se nasmijali, a posebno...koliko se sječam, jedna bakica u zelenom kaputu sa smeđim gumbima i plavim čarapama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije