Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša natjecateljica

Sjećate li se Marine iz prvog 'Big Brothera'? Povukla se iz javnosti i promijenila život, a evo kako sada izgleda

Zagreb: Dodjela nagrade Večernjakov ekran 19.02.2006.
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/9
11.04.2024.
u 11:00

U medijima se puno pisalo o njenom odnosu s Zdravkom Lamotom, a oni su i potvrdili vezu, no ljubav nije potrajala. Isto tako se šuškalo i o simpatijama Alena Macinića prema njoj dok su bili u Big Brother kući.

Jedna od natjecatelja prvog 'Big Brothera' bila je i Marina Bajlo. U showu je došla do samog finala, a pobjeda joj je izmakla za dlaku te ju je odnio Saša Tkalčević. U medijima se puno pisalo o njenom odnosu sa Zdravkom Lamotom, a oni su i potvrdili vezu, no ljubav nije potrajala. Isto tako se šuškalo i o simpatijama Alena Macinića prema njoj dok su bili u Big Brother kući. Domaćim medijima u to vrijeme proširila se i priča da se Marina preselila u Zagreb zbog Lamota. 

 - Zdravko mi zaista puno znači, mnogo mi pomaže i često je kod mene. Super nam je zajedno, izvrsno se slažemo, uživamo u zajedničkim trenucima. Naravno da tu postoje i emocije, no oboje smo mladi i zasad nismo za ozbiljnu vezu. Ovakav nam odnos savršeno odgovara - rekla je tada. 

VEZANI ČLANCI:

Neko vrijeme radila je na televiziji, a nakon što je na prijateljski način završila vezu sa Zdravkom, vratila se u Pulu. U rodnoj Puli počela je raditi u obiteljskom kafiću. 

Foto: Instagram

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

Zagreb: Dodjela nagrade Večernjakov ekran 19.02.2006.
1/72

- Big Brother mi je pomogao jer sam upoznala svijet estrade koji inače ne bih imala priliku upoznati. Nosila sam neke revije i završila školu za radijskog i tv-voditelja - rekla je u svojedobno te dodala da se više u show ne bi prijavila.  Marina se u međuvremenu udala, te je postala majka jedne djevojčice. Na društvenim mrežama se ne oglašava redovito, te samo pokazuje neke sitnice iz privatnog života. Na fotkama koje je do sad objavila vidi se da se nije puno promijenila od kada se natjecala u Big Brotheru, te još uvijek ima plavu boju kose. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije