Dance zvijezda

Sjećate li se ove naše pjevačice koja je prije nekoliko godina doživjela bankrot? Sinoć je nastupila u Zagrebu

ARHIVA - Zagreb: Promocija spota Mladena Burnaća i Arsena Dedića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/20
21.12.2023.
u 08:58

Marinela Jantoš Ella bila je dance zvijezda 90-ih godina i njezina pjesma "Iza ponoći" i danas je hit, a glazbenica sada živi na relaciji Hrvatska – Engleska

U vrijeme dok je dance bio popularan jedna od popularnijih predstavnica ovog glazbenog žanra kod nas bila je i Ella Jantoš. Ona je sinoć u dvorani Boćarskog doma nastupila na drugom izdanju Happy festa. Kada je Ella stigla na pozornicu, DJ je greškom pustio pjesmu "Rano, rano" od Minee, ali greška je brzo ispravljena i Ella je zapjevala svoj hit "Iza ponoći".

– Bilo je baš dobro, sretna sam, bila sam pod stresom jer sam prva nastupala, pa što ću obući… Uvijek si čovjek misli hoće li zadovoljiti, ali zadovoljna sam. Publika je bila divna! Što da vam kažem – svijet je, vidite i sami kakav i jednostavno nam dobro dođe da se zabavljamo. Što god nas digne, dobrodošlo je, zar ne? – poručila je Ella kojoj je pripala čast da otvori koncert.

Marinela Jantoš Ella bila je dance zvijezda 90-ih godina i njezina pjesma "Iza ponoći" i danas je hit, a glazbenica sada živi na relaciji Hrvatska – Engleska. Na odlazak u Englesku prisilila ju je loša financijska situacija u kojoj se našla prije nekoliko godina kada je bankrotirala.

– Prije nekih pet godina bankrotirala sam do daske. Došlo mi je do problema, računi, ovrhe, cirkusi... i onda mi se pružila prilika – priznala je jednom Ella koja u Engleskoj radi kao njegovateljica i to je bio jedini način da kao samohrana majka priušti sve što treba svojoj kćeri Rozi Etel. Od glazbe jednostavno nije mogla živjeti i ti prihodi joj nisu bili dovoljni. 

VEZANI ČLANCI

– Krpam se jer je doslovno tako. Kad zagusti, odem tamo, javim se agenciji da sam dostupna. Ne volim taj posao, ali je O. K. jer imam vremena za sebe – rekla je Ella prošle godine. Hrvatsku nikada neće napustiti zauvijek, a početkom 90-ih se prijavila i u vojsku kako bi branila svoju domovinu te je u Hrvatskoj vojsci provela godinu i pol dana i nakon toga počeo je njezin glazbeni uspon i razdoblje slave. Iako je uživala popularnost, nikada se nije osjećala niti ponašala kao zvijezda i zato joj nije bio problem ni da u jednoj udruzi radi kao konobarica.

– Radila sam u jednoj udruzi kao konobarica, a jedan frajer nije htio od mene uzeti cugu, rekao je da je moj obožavatelj i da ne može dopustiti da ga poslužim – ispričala je Ella. Glazba je i dalje njezina najveća ljubav i od glazbe nikada neće odustati.

– Biti glazbenik, pjevačica, meni to nije samo posao, to je život. Ja sam kao takva rođena, to sam ja. To mi ne može nitko nikad uzeti. To je kao kad si trudan, kad imaš pjesme, to moraš roditi. Ja to radim jer sam to ja. Najbolje se osjećam kad pjevam. Ali spremna sam raditi bilo kakav posao da moje dijete ima sve – rekla je u jednom intervjuu. 

VIDEO Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra gospodarstva

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagabria3
12:23 21.12.2023.

Iza ponoći je bio veliki hit. To je ta tragična Hrvatska, domaći glazbenici bankrotiraju a istočni turbofolk puni pet dvorana usred Zagreba. Više vrijedi Iza ponoći nego svi prijovićkini pjesmuljci. Pitam se zašto smo se uopće borili za državu. Akoo im tako pšaše istok što ne odu tamo i uživaju

TT
tttinkyyy
09:14 22.12.2023.

Žena ima dvije pjesme. Dokle ćete pisati o njoj? Svako malo iskoči članak, u najmanju ruku kao da o Celine Dion pišete.

Avatar Aurel
Aurel
11:08 21.12.2023.

"Marinela Jantoš Ella bila je dance zvijezda 90-ih godina" - ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije