Djevojke, čuvajte srce!

Skinuo se Gospodin Savršeni! Vruće fotke bivšeg nogometaša oduzimaju dah

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
14.09.2019.
u 12:08

U sportu je od malih nogu, kako kaže, trenirao je karate, gimnastiku i nogomet,.

Mijo Matić iz dana u dan sve više oduševljava djevojke u showu 'Gospodin Savršeni', ali i sve više obožavateljica na društvenim mrežama.  Novi Gospodin Savršeni bivši je nogometaš, prvak Hrvatske u bodybuildingu, model, osobni trener te vatrogasac.

Kao takav, mora biti u izvrsnoj fizičkoj kondiciji pa trenira i do pet puta tjedno, piše RTL.hr.

Foto: RTL

Mijo Matić dobro zna da je u zdravom tijelu i zdrav duh, stoga intenzivno radi na sebi i svom tijelu, što podrazumijeva zdravu prehranu i trening.

"Volim trening, to je dio mene i mog života", priznaje Mijo koji u teretani trenira četiri do pet puta tjedno, a iznimke nema ni dok traje show 'Gospodin Savršeni'.

U sportu je od malih nogu, kako kaže, trenirao je karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio njegova najveća ljubav sve do ozljede. Nakon toga počeo je intenzivnije vježbati u teretani, odlučio se posvetiti bodybuildingu te osvojio titulu prvaka Hrvatske. Kasnije se usmjerio na fitness te je postao osobni trener, čime se uz posao vatrogasca, bavi i danas.

Foto: RTL

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
17:51 14.09.2019.

Jel ovaj gospodin savrseni toliki retard da nemoze sebi naci djevojku neku normalnu da se mora predstavljat preko ovog retardiranog Showa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije