Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irska riječ

Slaven Bilić i Ivana Đeldum drugu su kćerkicu nazvali Nia

slaven bilić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
03.11.2016.
u 12:44

Nije poznato tko je odabrao ime koje korijene vuče iz irske riječi ‘niamh’, što znači svijetla.

Kad su ga novinari par dana nakon rođenja treće kćeri pitali kako ju je nazvao, Slaven Bilić uzvratio je da zbog nogometa nije stigao odabrati ime. Trener engleskog West Ham Uniteda i zaručnica Ivana Đeldum to su ubrzo ispravili i, kako Story doznaje, svom drugom djetetu nadjenuli ime – Nia.

Nije poznato tko je odabrao ime koje korijene vuče iz irske riječi ‘niamh’, što znači svijetla. Nia je rođena 20. rujna u Londonu, a iako je za nekoliko sati imao utakmicu protiv kluba Accrington Stanley, Slaven je bio na porođaju. – Nema ljepšeg osjećaja od onog kad prvi put uzmeš svoje dijete u naručje – rekao je jednom 48-godišnji Splićanin koji je s 15 godina mlađom Ivanom u prosincu 2014. dobio prvu zajedničku kćer Sofiju. 

>>Bilić dobio kćer: Navijači, ne brinite. Imam dovoljno energije!

Komentara 2

MA
MarkoKosmicki
15:24 03.11.2016.

staro hrvatsko ime ni sami niste svjesni koju nepravdu vec sad nanosite djetetu...

MA
mađar
19:51 03.11.2016.

Velika ljubav. Lova i samo lova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije