STIGLA PRINOVA

Slavlje u obitelji bivšeg vatrenog: Igor Štimac treći je put postao djed!

Zagreb: Igor Štimac i Miroslav Ćiro Blažević na Večernji TV u emisiji Pressing by Igor Štimac
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/9
18.07.2024.
u 20:46

Nogometni trener i bivši reprezentativac Igor Štimac nikada nije krio sreću koliko voli svoju djecu, posebno troje unučadi kojima se sada pridružilo i Deino drugo dijete

Dea Agić, kći bivšeg nogometnog reprezentativca Igora Štimca, rodila je djevojčicu, piše Dalmacija Danas.

Podsjetimo, Dea je u veljači ekskluzivno za Večernji list otkrila da je trudna i da sa suprugom Amerom čeka drugo dijete. 

- Hvala puno na čestitkama, ali nastojimo sve držati za sebe koliko je to moguće. Mogu samo reći da smo uzbuđeni što će naš maleni Edin  dobiti seku, kazala je tada Dea. 

 

Foto: Mario Paparela, Privatna arhiva

 

Nogometni trener i bivši reprezentativac Igor Štimac nikada nije krio sreću koliko voli svoju djecu, posebno troje unučadi kojima se sada pridružilo i Deino drugo dijete. 

 

GALERIJA: Znate li tko je Doretea Budimir, a tko Željko Hudek? Ovo su prava imena naših glazbenika

Zagreb: Igor Štimac i Miroslav Ćiro Blažević na Večernji TV u emisiji Pressing by Igor Štimac
1/31

 

Ako se prisjetimo, kći Igora Štimca i njegove bivše supruge Suzane Žunić Milačić udala se u tajnosti u travnju 2022. godine u krugu najbliže obitelji, kumova i prijatelja, a u opuštenom i ležernom stilu odlučili su se na važan životni korak i tako zakoračili u mirnu luku. Intiman obred održan je u rodnom joj Splitu gdje i danas živi. Inače, Dea je vlasnica salona za ljepotu Dea Beauty u Splitu, koji je omiljeno mjesto za uljepšavanje mnogim Splićankama. Usluge koje ovaj salon pruža klijentima su svi oblici manikure, pedikure, depilacija, ekstenzija trepavica, a osim toga poduzetna Dea vodi i edukacije.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, djeca Igora Štimca i Suzane Žunić Milačić izbjegavaju javno eksponiranje, a Dea se udala bez pompe poput svoje starije sestre Mije Škegro koja je svoje svadbene zavjete izmijenila u Zagrebu. Najmlađa kći legendarnog vatrenog i bivše miss Jugoslavije Dea Agić kao dijete dospjela je u novine zbog svojih teniskih uspjeha, a Štimac nikada nije krio koliko se ponosi njome. 
Lijepa Dea slika je i prilika svojih roditelja, odabrala je svoj put te neizmjerno uživa u svojoj sreći i privatnom životu.

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije