BRIGITTE NIELSEN

Slavna glumica i manekenka uživala na Hvaru: 'Poslužili smo bezvremensku ikonu'

Foto: Profimedia
1/4
25.07.2024.
u 09:02

Večeras smo imali zadovoljstvo poslužiti bezvremensku ikonu. Od velikih ekrana i crvenih tepiha, pa sve do naše terase - jedna i jedina Brigitte Nielsen. Hvala što ste večerali s nama, napisali su na Facebook stranici hvarskog restorana

Danska glumica i manekenka Brigitte Nielsen (61) sinoć je stigla na Hvar, gdje je provela ugodnu večer u restoranu Gariful. Osoblje restorana pohvalilo se fotografijom sa slavnom Dankinjom na njihovom Facebook profilu. 

 - Večeras smo imali zadovoljstvo poslužiti bezvremensku ikonu. Od velikih ekrana i crvenih tepiha, pa sve do naše terase - jedna i jedina Brigitte Nielsen. Hvala što ste večerali s nama, napisali su. 

Brigitte danas ima 61 godinu, a 2018. godine je peti put postala majka. Tada je imala 55 godina.

Nielsen je s 40 godina upoznala Mattiju Dessija, talijanskog modela koji je tada imao 25 godina. Razlika u godinama nije im bila prepreka. Par se vjenčao 2006. i više od ičega su željeli izgraditi zajedničku obitelj. Za Brigitte to nije bilo jednostavno, pa je počela zamrzavati svoje jajne stanice. Liječnici su joj davali tek tri do četiri posto šanse za začeće.

GALERIJA: Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

1/65

- Presretni smo što je u naše živote stigla naša prediva kći. Bio je to dug put, ali vrijedio je. Nikada nismo bili sretniji i zaljubljeniji - rekli su  za medije presretni roditelji Brigitte i njen 15 godina mlađi suprug Mattia Dessi. 

- Da, imala sam 54 godine, ali mnogi muškarci postaju očevi u 60-ima, čak i 70-ima. Ja uživam u majčinstvu i smatram da ga treba normalizirati u svakoj dobi, rekla je Brigitte jednom prilikom, nakon pto je djevojčicu Fridu dobila In vitro oplodnjom. 

VEZANI ČLANCI: 

Poznata glumica i model je pet puta bila u braku i već ima četiri sina Raoula Meyera Jr. koji ima 29 godina, Douglasa Aarona kojem je 31 godina, 34-godišnjeg Killiana Marcusa i najstariji je 40-godišnji Julian Winding. Brigitte je karijeru započela kao model, a nakon toga je uplivala u glumačke vode. Glumila je u filmovima Red Sonja i Rocky IV, a pojavila se i u filmu Creed II. 

Poznato je i da je bila u braku sa Sylvesterom Stalloneom s kojim je glumila u filmu Cobra. Igrala je i negativku u filmu Beverly Hills Cop II. Kasnije se pojavljivala u B filmovima, radila je kao voditeljica i pojavljivala se u reality showovima. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Caliban
Caliban
09:10 25.07.2024.

Red Sonia. Top ženska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije