SIENNA MILLER

Slavna glumica i njen 15 godina mlađi partner postali su roditelji djevojčice

Sienna Miller čeka drugo dijete s 15 godina mlađim
Foto: DOMINIQUE JACOVIDES / BESTIMAGE/
1/8
03.01.2024.
u 19:39

Miller je vijest o trudnoći potvrdila tijekom odmora na Ibizi kada je prvi put u javnosti snimljena s trudničkim trbuhom. Filmska zvijezda već je majka 10-godišnje djevojčice Marlowe koju je dobila sa svojim bivšim Tomom Sturridgeom. Da su u vezi Sienna i Oli potvrdili su u veljači 2022. godine.

Glumica Sienna Miller (42) i njen partner, 15 godina mlađi glazbenik Oli Green dobili su djevojčicu, pišu britanski mediji. 

Miller je vijest o trudnoći potvrdila tijekom odmora na Ibizi kada je prvi put u javnosti snimljena s trudničkim trbuhom. Filmska zvijezda već je majka 10-godišnje djevojčice Marlowe koju je dobila sa svojim bivšim Tomom Sturridgeom. Da su u vezi Sienna i Oli potvrdili su u veljači 2022. godine.

Za medije je ranije otkrila da bi rado imala još jedno dijete. - Rado bih imala još djece. Voljela bih to i za svoju kćer. Mislim da bih bila otvorena i za brak - rekla je za medije. U to vrijeme bila je u vezi s Lucasom Zwirnerom, no ta veza nije potrajala.

VEZANI ČLANCI: 

 

Inače, britanska glumica Sienna Miller komentirala je prije nekoliko godina da nije bila spremna za slavu koja je uslijedila nakon što se 2004. godine pojavila u filmu "Layer Cake" s Danielom Craigom.

– Bila sam tako naivna, mlada i imala tek 21 godinu. Nisam bila zelena kao trava, nipošto nisam bila nevinašce, no imala sam vjeru u dobrotu i ljude. Bila sam vrlo otvorena i to me odvelo u razne situacije koje su mi se obile o glavu,  kazala je  glumica.

Iako uspješna glumica, zbog svog privatnog života počela je sve teže dobivati uloge.

– Postalo je teško dobiti ulogu koju sam htjela, ako mogu biti iskrena. Iako su me voljeli u Hollywoodu, bila je to čudna situacija. Sabotirala sam puno toga, spalila mnogo mostova. Nikad me nije bilo briga što tko kaže, objasnila je Miller. 

VIDEO: Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: 'Zbilja čudno' 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Žuti
Žuti
20:51 03.01.2024.

Nikad mi nije jasno zašto bi momak koji može birati uzeo stariju žensku, ako može onu u nižim dvadesetima.

ĆS
ćira spira
08:13 04.01.2024.

Kad te netko omađija nisi svoj, ne možeš racionalno razmišljati. Sa 42 se još ne vidi da je stara. Još poznata pa slavna i tako to. Sad čekamo da magične čini popuste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije