BIla je iznenađena

Slavna glumica o čudu koje je dogodilo prije 13 godina: Kad sam imala 18 rekli su mi da nikada neću imati djecu

Foto: Instagram
1/8
17.04.2022.
u 10:00

Minnie Driver ispričala je podcastu "The Healthy Baby Show" kako je s 37. godina saznala da je trudna i nije mogla vjerovati jer su joj 20 godina prije rekli kako to u njenom slučaju neće nikada biti moguće.

Glumica Minnie Driver nedavno je otvoreno pričala o temi neplodnosti te kako joj je kao 18-godišnjakinji ginekolog rekao kako je neplodna te da nikada neće imati djecu i zato je svoju trudnoću u 37 godini nazvala čudotvornom. Driver (52) je gostovala u podcastu "The Healthy Baby Show", gdje je govorila o svojoj trudnoći i kako je postala mama sinu Harryju koji sada ima 13 godina. Priznala da je bila u šoku kada je saznala da je u drugom stanju jer je upravo prekinula s tadašnjim dečkom Timothyjem J. Leaom i na početku je bila uvjerena kako ima sve simptome gripe i trudnoća joj nije bila ni na kraj pameti.

- Rekli su mi da ne mogu imati djecu kad sam imala 18. Jedan grozni doktor je doslovno je usporedio moju maternicu sa začepljenim odvodom i rekao je: Nećeš imati djecu, ništa ovdje ne može proći.  Vjerovala sam mu i mislila sam da je u pravu- ispričala je Minnie. Dodala je kako je bila užasnuta načinom na koji je liječnik komunicirao i samo joj je odzvanjalo kako ju je nazvao neplodnom. Dvadeset godina kasnije Minnie je saznala da je trudna i tu vijest je otkrila na samu Novu godinu.

- Probudila sam se 1. siječnja s gripom i bila sam tako uzrujana. Nedugo prije toga prekinula sam vezu i pitala sam se zašto sam to učinila kad je on bio fin i tako dobar. Bila sam očajna to prvo jutro u godini i samo sam razmišljala kako trenutno nemam nikakav posao, nemam partnera i nemam djecu. I onda sam saznala da sam trudna - ispričala je glumica. Sjetila se kako je sestri govorila da ima gripu, a ona ju je uvjeravala da je trudna. - Rekla sam joj da ne bude smiješna jer mi je doktor kao 18-godišnjakinji rekao da sam neplodna. Kada sam vidjela pozitivan rezultat testa na trudnoću pomislila sam kako je to čudo - prisjetila se Driver koja je sada zaručena za redatelja  Addisona O'Dea.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije