KRISTEN SCOTT THOMAS

Slavna glumica u tajnosti se udala u 65. godini za poznatog novinara

Together at Christmas Carol Service
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/7
12.10.2024.
u 16:50

Oni su savršen spoj. Oboje pametni, oštroumni i znatiželjni, ali i posvećeni jedno drugom. Svi su oduševljeni što su se vjenčali nakon prekrasne petogodišnje romanse, rekao je prijatelj Kristen Scott Thomas

Slavna britanska glumica Kristin Scott Thomas (64) nedavno se u tajnosti vjenčala za glavnog urednika novinske agencije Bloomberg, Johna Micklethwaita. Ceremoniji vjenčanja u rujnu prisustvovali su samo kumovi i najbliži prijatelji. 

- Oni su savršen spoj. Oboje pametni, oštroumni i znatiželjni, ali i posvećeni jedno drugom. Svi su oduševljeni što su se vjenčali nakon prekrasne petogodišnje romanse, rekao je njihov prijatelj, za Independent. 

Glumica koja je najveći uspjeh postigla s filmom "Engleski pacijent", za kojeg je 1997. nominirana za Oscar za najbolju žensku ulogu, dosad nije govorila o svom partneru u intervjuima te bi na takva pitanja odgovorila s: "Neću pričati o njemu. Govorim o sebi."
Inače, Kristen je prethodno bila u braku s francuskim ginekologom Françoisom Olivennesom, s kojim ima troje djece Hannah, Josepha i Georgea.  Par se razveo 2005. godine, nakon 17 godina braka. 

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Together at Christmas Carol Service
1/54

"Nevjerojatno je teško održavati veze živima kada imate stil života poput mene. Nikad nisam više od nekoliko tjedana na jednome mjestu. Ako sam potpisala da ću nešto raditi, onda to moram raditi kako treba. Stoga moram isključiti osobni život. Mogu ugurati telefonski poziv u vrijeme ručka, ali s bilo čim drugim jednostavno se ne mogu nositi", kazala je jednom prilikom glumica.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Kristen Scott Thomas je karijeru započela 1986., kada je s Princeom glumila u mjuziklu "Under The Cherry Moon". Od tada se pojavila u više od 70 filmova, između ostalog i u "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Darkest Hour". Trenutačno glumi u hit seriji "Slow Horses". Prije devet godina dobila je i titulu Dame. 

Micklethwait vodi Bloombergovu redakciju od 2700 ljudi od 2015. godine. Prije nego što se pridružio poznatoj financijskoj TV kući koja je u vlasništvu bivšeg gradonačelnika New Yorka Mikea Bloomberga, Micklethwait je devet godina bio glavni urednik The Economista .

VIDEO: Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije