svi su oduševljeni

Slavna pjevačica fanovima se obratila na hrvatskom jeziku, evo što im je poručila

Foto: Profimedia
1/6
24.09.2019.
u 20:06

Slavna pjevačica Celine Dion nedavno je krenula na svjetsku turneju, a sada se obožavateljima obratila na hrvatskom jeziku.

Prije nešto više od tjedan dana započela je velika turneja Celine Dion. Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice oduševila je svoje mnogobrojne obožavatelje na Instagramu nakon što ih je pozdravila na nekoliko jezika među kojima je i hrvatski. Pjevačica je napisala samo tri riječi i osvojila Hrvate.

-Vidimo se uskoro - napisala je Celine u video na svom Instagramu kojeg je do sada pogledalo više od 150 tisuća ljudi diljem svijeta. Među njima su i mnogobrojni Hrvati koji trenutno žive u Kanadi i Americi.

Inače, ovo je prva sjevernoamerička turneja kanadske pjevačice u posljednjih deset godina. Turneja se sastoji od 50 koncerata, a trajat će do proljeća nakon čega će pjevačica obići i ostatak svijeta.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Komentara 9

MH
marko.horvat85
20:46 24.09.2019.

Treba obratiti pozornost ljudima na njezin novi brend odjece za "neutralni rod" djece. Sa lubanjama, crnim križevima i natpisima "new world order".

BB
branimir.bauer.9
20:18 24.09.2019.

Jadva čekam. Izgleda tako ženstveno.

BG
bai.gordana
19:30 25.09.2019.

Idem 1000%!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije