Nastavak drame

Slavni glazbenik tuži bivšu i traži puno skrbništvo nad sinom, ona se oglasila

Dr. Dre unveils his star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/8
30.03.2024.
u 21:30

Reper Curtis James Jackson, poznatiji kao 50 Cent, ustrajan je u namjeri da bivšoj djevojci Daphne Joy oduzme skrbništvo nad njihovim 11-godišnjim sinom Sireom. Slučaj se intenzivirao nakon najnovijih vijesti da je reperova bivša surađivala s P.Diddyjem u seksualnoj trgovini ljudima.

Reper 50 Cent (48) upustio se u pravnu bitku s bivšom djevojkom Daphne Joy (37) oko starateljstva nad zajedničkim sinom Sireom Jacksonom (11). Cijeli slučaj došao je pod povećalo javnosti nakon što se glazbeni mogul Sean Diddy Combs (54), poznatiji kao P.Diddy, suočio s višestrukim optužbama za seksualnu trgovinu ljudima, među kojima je bilo i maloljetnika. Naime, ime glumice pronašlo se u objavljenim detaljima tužbe koju je protiv glazbenika podnio Rodney Lil Rod Jones, bivši Diddyjev suradnik, producent i snimatelj, a gdje ju se tereti da je kao seksualna radnica sudjelovala u kriminalnim radnjama. Ona je navodno bila jedna od triju žena za koje se Combs "hvalio" da im plaća "mjesečnu stipendiju" za njihov seksualni rad.

Otac njezinog djeteta takve optužbe dočekao je s velikom anticipacijom te se odmah oglasio preko vlastitog profila na društvenoj mreži Instagram: -  Nisam znao da si seksualna radnica. Ti mala seksualna radnice. Smijeh. Ovo sranje je kao iz filma - napisao je reper, a odmah zatim nastavio s novom objavom slike na kojoj se Diddy i Daphne drže za ruke: -  Prešla si toliku udaljenost u nadi da ćeš imati još jedno dijete sa mnom, ali bio sam zauzet. Pa si se vratila i počela primati novac od njega. Evo nas sada ovdje, mala seksualna radnice - nije se susprezao Curtis James Jackson od optužbi na račun majke svog djeteta i poslovnog rivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

- "50 Cent je najgori čovjek kojeg možeš imati za neprijatelja, on nikad ne prestaje", " Da je "IDGAF" osoba, bio bi 50 Cent", " Da, službeno je, njega nije briga za ništa", "Ljudi su pričali da se neće oglasiti povodom cijele situacije i pogledajte, c*njo ne mari za ništa" - redaju se komentari uzbuđenih fanova na online rat između dvoje bivših partnera. Autor hitova poput "21 questions", "Just a Lil Bit" i "In da Club" povodom cijele situacije najavio je odlazak na Obiteljski sud gdje će tražiti samostalno skrbništvo nad sinom Sireom, kojeg trenutno ima Daphne.

Galerija: John Cena na pozornicu Oscara došao potpuno gol

Dr. Dre unveils his star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles
1/9

Nakon optužbi na njezin račun, putem Instagrama se javila i Joy: - Curtise Jamesu Jacksonu. Tebi je sve šala dok naša sigurnost nije ugrožena, što se upravo događa. Unosiš kaos u živote ljudi. Kako bi se osjećao da su Sirea stavili u lisice zbog ničega? Preselili smo se u New York kako bismo ti pružili priliku da budeš otac svom sinu i vidio si ga 10-tak puta u dvije godine, iako smo živjeli u tvojoj neposrednoj blizini. Umorna sam od podupiranja i zaštite tvog imidža pred našim sinom jer to nikad nisi zaslužio - započela je.

- Prebacimo fokus na tvoje zle postupke silovanja i fizičkog zlostavljanja mene. Ti nisi više moj mučitelj, moj Bog će se pobrinuti za tebe od ovog trenutka nadalje. Posljednjim lažnim napadima na mene trajno si oštetio posljednju nadu koju sam imala za tebe kao oca da sačuvaš našu obitelj. Slomio si nam srca posljednji put - odgovara glumica koja je odlučila na optužbe odgovoriti novim optužbama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy)

 

Ubrzo je 50 Centov glasnogovrnik demantirao istinitost ovih optužbi prenoseći reperovu izjavu : - Uznemirujuće tvrdnje nedavno su izrečene u sudskom slučaju u vezi s Daphne Joy, majkom mog djeteta, i zahtijevaju od mene da poduzmem sve potrebne pravne mjere da zaštitim sina Sirea. Posljednje lažne i neutemeljene optužbe Daphne Joy očito su odgovor na moju odluku da tražim samostalno skrbništvo nad svojim sinom. Moj sin Sire moj je glavni prioritet i njegova sigurnost moj je jedini fokus u ovom trenutku - tvrdi pionir hip hopa. On i bivša u vezi su bili između 2011. i 2012., a razišli su se netom nakon rođenja sina.

Vezani članci:

 

Podsjetimo, cijela trakavica intenzivirana je nakon što se Sean Combs, poznatiji kao P Diddy, suočio se s najnovijim optužbama za fizičko zlostavljanje i silovanje. Naime, osim Jonesa, repera je sredinom studenog tužila i njegova bivša djevojka Cassandra Ventura pred saveznim sudom na Manhattanu optužujući ga za fizičko zlostavljanje, seksualno ropstvo i silovanje tijekom 10-godišnje veze. Kontroverzni reper odavno je na glasu kao 'zločesti dečko' te ga prate brojni skandali, tučnjave i pucnjave. Prije dvije godine boravio je i u Hrvatskoj gdje mu je za oko zapela popularna pjevačica Severina.

Video: Tko je navodna ljubanvica princa Williama? Bila je najbolja prijateljica Kate, živi u kući od 106 soba

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije