Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Slavni glumac otkrio da je preminuo njegov sin (33): Slomljena smo srca i snalazili smo se kako smo mogli

Foto: Profimedia
1/7
28.02.2024.
u 08:07

Ovaj 68-godišnjak na stranici zaklade objavio je da je njegov sin preminuo 5. siječnja nakon što se dugo borio s rijetkim rakom kostiju. Pogreb je bio 23. siječnja.

Glumac Gary Sinise, široj javnosti najpoznatiji po ulozi u seriji "CSI:NY" podijelio je da je preminuo njegov sin. Mac Sinise imao je samo 33 godine. Ovaj 68-godišnjak na stranici zaklade objavio je da je njegov sin preminuo 5. siječnja nakon što se dugo borio s rijetkim rakom kostiju. Pogreb je bio 23. siječnja. 
Macu je rak dijagnosticiran u kolovozu 2018. godine, a godinu dana kasnije i poslije nekoliko operacija pregled je pokazao da se rak širi. 

 

"Time je započela duga bitka koja ga je sve više onesposobljavala kako je vrijeme prolazilo. Borba s rakom bila je sve teža", napisao je Sinise na stranicama zaklade. 
Dodao je i da je obitelj potpuno shrvana zbog gubitka.

VEZANI ČLANCI: 

 

"Kao i svaka obitelj koja doživljava takav gubitak, slomljena smo srca i snalazili smo se kako smo mogli. Kao roditeljima, jako je teško izgubiti dijete. Moje srce je sa svima koji su pretrpjeli sličan gubitak i sa svima koji su izgubili voljenu osobu", poručio je. 
Naglasio je i da se Mac lavovski borio protiv raka koji nema lijeka. 

Borba naše obitelji s rakom trajala je 5 i pol godina i postajala je sve izazovnija kako je vrijeme prolazilo. Iako nas srce boli, tješi nas spoznaja da se Mac više ne bori. Vodio je tešku bitku protiv raka koji nema lijeka, ali nikada nije prestao pokušavati", zaključio je neutješni otac. 
Mac je s tatom svirao u bendu dok se nije razbolio. Sinisea se mnogi sjećaju i iz filma "Forrest Gump" u kojem je glumio poručnika Dana. 

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije